Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Hebat



daripada 86 ulasan
  • Kebersihan 9.2
  • Kemudahan 8.8
  • Lokasi 8.6
  • Keselesaan/Standard Bilik 9.1
  • Perkhidmatan 8.8
  • Berbaloi dengan harga 8.0
  • Makanan/Tempat Makan 7.6
Saring ikut

Soo dari Korea Selatan
Pelancong solo
Premier 1 Bilik Tidur
Menginap 3 malam di Januari 2016
Great
I loved Bolton.Location,food,staff,clean room etc.. Definitely come back again!
Diulas 03 Februari 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Michael dari Amerika Syarikat
Pasangan
Premier Studio
Menginap 3 malam di Januari 2016
I'll go back
Room was clean and well maintained. Staff was always helpful and friendly. Location is handy to everything we wanted to see and do.
Diulas 02 Februari 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Jacqueline dari Afrika Selatan
Pasangan
Bilik Studio 'Sleep and Go'
Menginap 3 malam di Disember 2015
Top notch!
The location, the accommodation and the staff.
We thoroughly enjoyed our stay at the Bolton Hotel. Although a fairly big hotel, the staff still took the time to add personal touches such as switching on the kettle in our room just before we arrived very late at night. I also loved the bowl of little gingerbread men in the lobby over the festive season. I couldn't stop eating them! Our room was also lovely, clean and big. A truly excellent hotel across the board. We would definitely stay at the Bolton again.
Diulas 08 Januari 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Sarah dari United Kingdom
Pasangan
Tawaran Musim Panas
Menginap 2 malam di Disember 2015
Great
Staff, rooms and staff again
Great - really helpful and informative staff. Liked the room (although I think we had one for disabled access which is never designed very well so the bathroom flooded when you had a shower!). Would have liked to have stayed much longer.
Diulas 06 Januari 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Sandra dari Amerika Syarikat
Pasangan
Bilik Studio 'Sleep and Go'
Menginap satu malam di Disember 2015
Excellent Hotel
Room was nice and clean, very modern and hotel staff very helpful
From check in to check out the staff was terrific. On Christmas Eve, we were looking for dinner options and the staff made 2 great recommendations. Hotel room was nice and clean. Bed was very comfortable. If we ever go back to Wellington we will stay here again.
Diulas 05 Januari 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Jacqui dari United Kingdom
Pasangan
Menginap 3 malam di Disember 2015
Really comfortable stay
Cleanliness, facilities in room, location
Really comfortable stay
Diulas 26 Disember 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Pete dari New Zealand
Pasangan
Katil dan Sarapan
Menginap satu malam di Disember 2015
Short stayiver
Breakfast, free unlimited wifi, very comfortable rooms
Very comfortable and relaxing
Diulas 20 Disember 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Aline dari Perancis
Pasangan
Premier Studio
Menginap 2 malam di November 2015
Nice spot!
Location, contemporary design, quiet
Centrally located in CBD, 10 minutes from the Botanic Garden. Clean, contemporary design, nice studio. Great hotel for a weekend or in business.
Diulas 11 November 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Jane dari New Zealand
Pasangan
Premier 1 Bilik Tidur
Menginap 2 malam di Oktober 2015
Enjoyed our stay.
Great friendly staff.
Diulas 16 Oktober 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Robert dari United Kingdom
Pasangan
Suite
Menginap 3 malam di September 2015
Great Stay
Room comfort, great staff, luxury without being stuffy
Enjoyed the stay here. Staff were friendly and helpful, room was comfortable and well equipped, and there is a nice atmosphere here. 5 star hotel without all the intimidating posh nonsense that usually goes with it.
Diulas 03 Oktober 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di bilik ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: