Sangat Bagus 7.6
berdasarkan 20 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Sangat Bagus



daripada 20 ulasan
  • Kebersihan 7.9
  • Kemudahan 6.7
  • Lokasi 8.4
  • Keselesaan/Standard Bilik 7.5
  • Layanan Kakitangan 7.5
  • Berbaloi dengan harga 7.4
  • Makanan/Tempat Makan 6.6
Saring ikut

Jostein dari Norway
Kumpulan
Bilik Double
Menginap 3 malam di Mac 2015
Dårlig service i forbindelse med frokost
Beliggenheten.
Helt greit, et lite hotell, men stort sett et fint hotell opphold. Litt dårlig service i forbindelse med frokost, 2 av gruppen vår spurte om dei kunne få betale å spise frokost siste dagen, men vart møt med et NEI og ikke noe mer forklaring en da.
Diulas 16 Mac 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Per-Åke dari Sweden
Pasangan
Bilik Double
Menginap 3 malam di Disember 2015
Bör uppdateras
Läget
Mycket strul med vår voucher. Först en voucher där frukost ingick och som bekräftades av hotellet. Därefter besked om att mitt kreditkort inte kunde belastas? Gjorde en ny bokning till samma pris, fick voucher där det stod att frukost INTE ingick. Väl på hotellet lämnade jag fram den första vouchern, den hade de aldrig sett trots att de hade bekräftat att de fått den, och någon frukost var det inte tal om. Köpte frukost en gång för dyra pengar (13 euro). Vad gäller rummen var de i behov av städning och uppdatering: damm ovanpå teve och tavlor samt en heltäckningsmatta med fläckar av något slag. Möbleringen var av 70-talssnitt men fungerade bra eftersom vi enbart sov i rummet. Slutligen: Kommer aldrig mer boka något via Agoda!
Diulas 29 Disember 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Lars dari Sweden
Pasangan
Bilik Double
Menginap 3 malam di Mac 2014
Lugnt och skönt läge men nära till allt
Lugnt hotell
Diulas 28 Mac 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Thomas dari Sweden
Pengembara solo
Bilik Single
Menginap 6 malam di Disember 2012
Mycket bra område men små rum
Enkelt, rent, trevlig personal och wi-fi ingår
Hotellet är ett bra ställe att bo på för den som vill undersöka den "coola" delen av Berlin. Jag har ej ätit frukost på hotellet så jag kan ej kommentera maten där. För övrigt är det ett hotell som håller standard i renhet och funktionalitet. Personalen var trevliga och hjälpsamma om det var något. Hotellet ligger i ett område med många bra barer, caféer och restauranger. Det finns även en del shopping i olika unika butiker som rekommenderas att kolla i.
Diulas 09 Januari 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Vilma dari Austria
Keluarga dengan anak remaja
Bilik Double
Menginap 2 malam di Jun 2016
Empfehlenswert, gute Lage, nicht teuer
Das einzige unerfreuliche war, dass der Boden ziemlich dreckig war im Zimmer..
Diulas 26 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

DONGIL dari Korea Selatan
Pengembara solo
Bilik Double
Menginap 3 malam di September 2012
호텔은 깨끗하고, 주변에 호스텔도 많은 것으로 봐서는 머 나쁘지 않음
깨끗함
호텔은 깨끗하고, 주변에 호스텔도 있는 것으로 봐서는 사람들이 많이 다니는 지역인 듯 함. 하지만, 중심부는 걸어서 이동하기에는 조금 무리가 있음, 가까운 곳에 지하철이 있어서 지하철로 이동하면, 무리는 없음. 주변에 공간이라는 한식당도 있음.
Diulas 07 Oktober 2012
Adakah ulasan ini membantu anda?

Coenraad dari Belanda
Pasangan
Menginap 4 malam di Ogos 2009
Hotel Jurine Berlijn Mitte
Personeel is klantvriendelijk, hotel is goed bereikbaar
Kamers aan voorzijde zijn warm
Hotel Jurine is een goed hotel, met zeer klantvriendelijk personeel. We wilden verhuizen naar de achterkant van het hotel ivm de warmte. Dat was verder geen probleem. Aanrader!!
Diulas 20 Ogos 2009
Adakah ulasan ini membantu anda?

Anja dari Denmark
Pasangan
Bilik Double
Menginap 3 malam di Oktober 2012
Rigtigt fint til prisen - god beliggenhed
Beliggenhed, ældre hotel, men pænt og rent
Hotellet ligger super, midt mellem to gode restaurenter i Prenzlauerberg. Stømmen gik på vores værelse mens vi var der, så vi fik et ufrivilligt værelsesbytte, men servicen var i top hele vejen igennem.
Diulas 11 Oktober 2012
Adakah ulasan ini membantu anda?

Thierry dari Perancis
Kumpulan
Bilik Double
Menginap 3 malam di Mac 2013
Hôtel correct près du métro et des restaurants
emplacement
la literie mériterait d'être revue, les matelas et oreillers étaient très inconfortables.
Diulas 21 Mac 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Torsten dari Sweden
Pasangan
Bilik Double
Menginap 3 malam di September 2015
Hej
Dörrmsttan
Diulas 28 September 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di bilik ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: