Sangat Bagus 7.3
berdasarkan 1083 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Sangat Bagus



daripada 1083 ulasan
  • Kebersihan 7.0
  • Kemudahan 5.8
  • Lokasi 9.0
  • Keselesaan/Standard Bilik 7.3
  • Perkhidmatan 7.5
  • Berbaloi dengan harga 7.6
  • Makanan/Tempat Makan 5.3
Saring ikut

KAMARUDIN dari Malaysia
Keluarga dengan anak remaja
Standard
Menginap 3 malam di Disember 2015
Kondusif untuk membeli belah dan makanan muslim
Terletak berdekatan dengan pasar Benh Than. Sangat mudah untuk mencari makanan muslim dan mudah untuk membeli belaha
Penginapan yang sangat berbaloi dengan bayaran hotel.
Diulas 01 Januari 2016

ROSNIZAM dari Malaysia
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe
Menginap 5 malam di Disember 2015
Hotel 2 bintang
Berdekatan dengan Ben Thanh Market jalan kaki tak sampai 3 minit, di hadapan hotel terdapat 5 restoran halal diantaranya Restoran Basiroh, Kg Melayu, Osman dll
Keadaan hotel berpatutan dengan kadar harga yang dikenakan. Tilam agak keras, perabut agak sudah lama. Wifi di bilik 801 iaitu bertentangan dengan jalan raya terlalu slow. Tapi bilik 802 internet laju. Bilik 802 ini yang tiada tingkap. Staf bernama Mr Kin sangat membantu kami sepanjang kami do Ho Chi Minh.
Diulas 01 Januari 2016

Arizal dari Malaysia
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe
Menginap satu malam di Disember 2015
Dekat dengan tempat shopping
paling best dekat dengan Ben Thant Market, depan hotel banyak kedai halal, dan tidak berapa jauh daripada lapangan terbang
Sangat dekat dengan Ben Thant market...bila malam ada pula ada pasar malam... kat depan hotel pun banyak ada orang jual2 baju kain tudung... nak makanan halal memang senang..depan hotel saja.. cuma tak best hotel ni sempit... kalau setakat datang nak shopping tu Ok dah..bukan nak selesa sangat..
Diulas 22 Disember 2015

NUR dari Malaysia
Kumpulan
Standard
Menginap 3 malam di Disember 2015
Keadaan hotel kurang kemas
lokasi, staf, makanan halal
Salah satu dari bilik kami telah diberikan kepada tetamu lain, mereka menukarkan kepada bilik lain, kemudian memaksa untuk berpindah ke bilik lain pada keesokan harinya, menyukarkan untuk menyertai tour, kerana perlu check out tepat masa. Air mineral yang diletakkan dalam bilik juga bukan percuma, walaupun ada staf yang beritahu ia percuma. Saya dan rakan tidak berpuas hati tinggal di hotel ini.
Diulas 20 Disember 2015

shuhaida dari Malaysia
Pasangan
Deluxe
Menginap 2 malam di Oktober 2015
.
.
Diulas 31 Oktober 2015

ramlah dari Malaysia
Pasangan
Superior
Menginap satu malam di Oktober 2015
Layanan mesra oleh staf. Lokasi yang strategik
Lokasi Kebersihan Staf yang mesra dan bertanggungjawab
Memuaskan
Diulas 26 Oktober 2015

noor dari Malaysia
Pasangan
Superior
Menginap 3 malam di April 2015
Hotel yang berbaloi
Mudah, murah, selesa
Sangat berpuas hati sepanjang menginap di hotel ini. Jarak hotel yang sangat dekat dengan Ben tanh market boleh ulang alik sehari 15 kali.. :) Restoran halal boleh didapati dengan mudah di sekitar hotel
Diulas 15 Oktober 2015

Julia dari Malaysia
Kumpulan
Superior
Menginap 4 malam di Oktober 2015
Lokasi yang bagus untuk shopping
Hotel berdepan dengan kedai makan halal dan dekat dengan ben thanh market..
Reception not really friendly but the bellboy really helpful. Stayed for 4days 3nights. Nice if you come just for shopping. And for muslim got few option for halal foods.
Diulas 10 Oktober 2015

FARIDAH dari Malaysia
Kumpulan
Eksekutif
Menginap 3 malam di Oktober 2015
Kemudahan hotel
Lokasi berhampiran ben thanh market
Air mandi tidak ada waktu pagi tidak ada peti sejuk Tidak ada air minuman mineral
Diulas 09 Oktober 2015

NORSALWINI dari Malaysia
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe
Menginap 3 malam di September 2015
Agak memuaskan
sgt dekat dgn restoran makanan halal. harga hotel agak mahal jika dibandingkan kondisi bilik
keadaan bilik agak memuaskan. Aircond yg sejuk tetapi daun aircond yg rosak menyebabkan kami terpaksa menyendalnya dgn pencungkil gigi.
Diulas 08 Oktober 2015


1

2

3

1234

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: