Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Hebat



daripada 1733 ulasan
  • Kebersihan 8.2
  • Kemudahan 7.8
  • Lokasi 8.7
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.3
  • Perkhidmatan 8.6
  • Berbaloi dengan harga 8.5
  • Makanan/Tempat Makan 7.6
Saring ikut

KESAVAN dari Malaysia
Pengembara bisnes
Keluarga Deluxe (4 Dewasa)
Menginap 2 malam di April 2015
Near to city
a lots of shopping can be done
Peace and silents events its in middle of busy city...
Diulas 18 April 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

KESAVAN dari Malaysia
Pengembara bisnes
Keluarga Deluxe (4 Dewasa)
Menginap satu malam di April 2015
Nice hotel
Worth for money
Real nice hotel and good breakfast. Staffs are very friendly
Diulas 17 April 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Taekyu dari Korea Selatan
Pengembara solo
Deluxe
Menginap satu malam di April 2015
Very good deal.
It had great value for the price.
I've tried 5 star hotels in hanoi but the breakfast food were not so different compared to this hotel. It is a bit far from the main streets of 36 streets ( Ma Mai for instance) but very walkable. The service was excellent and I am certain that you won't feel so bad by using this hotel for this price ;)
Diulas 17 April 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Celia dari Amerika Syarikat
Pasangan
Superior
Menginap 3 malam di April 2015
welcome to Hanoi
Incredibly helpful staff, comfy rooms, delicious breakfast
We are loving it. Well located , the most helpful and friendly staff. Mr Joe the manager organized some great tris for us
Diulas 15 April 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Sathiya dari Malaysia
Pengembara bisnes
Superior
Menginap satu malam di April 2015
Good Service
1.breakfast set 2.Receptionist 3.Room
It was a wonderful experience and looking forward to be there again..
Diulas 14 April 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

LIAN dari Malaysia
Pasangan
Superior
Menginap 3 malam di April 2015
3 Star Hotel But 5 Star Services
Location Very Good Just Right In The Old Quarter Nearby Central Post Office And Ho Kien Lake.The Counter Staff Very Helpful And Polite,I'm So Lucky To Get A Room Upgraded!
Diulas 13 April 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Sathiya dari Malaysia
Pengembara bisnes
Superior
Menginap 2 malam di April 2015
The hotel is very much comfort and the staffs are
1.coffee 2.staff 3.food
I'm satisfied with the service provided..Will be check in here whenever I'm coming to Hanoi again :-)
Diulas 12 April 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

CARMELA dari Filipina
Pengembara solo
Superior
Menginap 4 malam di April 2015
Elegant rooms but unclean and no window
Pancakes
Good enough
Diulas 11 April 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Jianling dari China
Pasangan
Superior
Menginap 3 malam di April 2015
Excellent stay in excellent hotel
staff, location and nice/ clean room
Could not expect for more and could not be better from 3 star hotel so we highly recommend this hotel confidently. Location is the best in Hanoi and we could reached all part of Hanoi on foot and could eat all what we would love to try. Staff and breakfast were superb.
Diulas 06 April 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

HIROYA dari Jepun
Pengembara bisnes
Deluxe
Menginap satu malam di Februari 2015
Great stay in small but really nice hotel
Nice room and good breakfast + friendly staff and good location too
The good location right in the Hanoi Old Quarter, just 3 minutes walking to the lake. Excellent staff. Room was clean and nice decor. Love this hotel and highly recommend!
Diulas 05 April 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di bilik ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: