2015
Hebat 8.5
berdasarkan 2584 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Hebat



daripada 2584 ulasan
  • Kebersihan 8.7
  • Lokasi 8.2
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.7
  • Layanan Kakitangan 8.7
  • Berbaloi dengan harga 8.7
  • Makanan/Tempat Makan 7.8
Saring ikut

Ben dari Australia
Pasangan
Deluxe
Menginap satu malam di April 2013
Great friendly stay
Clean, Food was good, Friendly staff
Diulas 10 April 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

WU dari China
Pengembara solo
Deluxe
Menginap 2 malam di April 2013
clean, good location, good service
location,clean,comfort
i booked the rising Dragon Place Hotel with a nice lobby, when I checked in they said rooms were full booking,then I have to transfer to another group hotel....but that group hotel was nice too, only lobby is very small;
Diulas 09 April 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Tony dari Kanada
Kumpulan
Deluxe
Menginap satu malam di Mac 2013
Great value, slightly dated furnishings
Great Value, Friendly Staff, Good Location
I had a great experience at Rising Dragon. The staff were friendly and helpful. They even recommended local places to eat at, and they were superb! There were areas in the furnishings that were showing their age, but for the price I paid per night, it was extremely good value. I would recommend this hotel for sure.
Diulas 08 April 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Rajinder dari Australia
Pengembara solo
Deluxe
Menginap satu malam di Mac 2013
convenient location
friendly staff, breakfast, comfortable
rooms are very small and can be quite noisy. Was initially given basement room overlooking the boiler. Then was changed to room next to stairwell, which was noisy at night due it being close to the bar. Desk staff were very helpful and friendly however tour staff made some errors with some of my bookings. Almost missed my flight because of that. Package tours were not the best value for money . Recommend to book elsewhere.
Diulas 08 April 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Deborah dari Australia
Pengembara bisnes
Deluxe
Menginap 2 malam di April 2013
A friendly hotl in the centre of the Old Quarteel
Meals, Friendly staff, spa & massage
Diulas 08 April 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

william dari Australia
Pasangan
Deluxe Pemandangan Bandar
Menginap 2 malam di April 2013
Central comfort
Central, clean helpful staff
Diulas 08 April 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

MA. dari Filipina
Pasangan
Deluxe Pemandangan Bandar
Menginap 8 malam di Mac 2013
Clean rooms, friendly staff, good restauran
The rooftop restaurant served really good, authentic Vietnamese dishes. Staff were very courteous, friendly and fluent in English.
Diulas 07 April 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Mark dari Switzerland
Pasangan
Deluxe
Menginap satu malam di April 2013
Great Staff made the 2days in Hanoi worthwile !
Friendly staff,Great breakfast, very accomodating
Great 2 Day Stay. They organized the Halong Bay Trip, local Taxi rides and have a Great rooftop Hotel Bar.the staff are very friendly and go the extra mile for you. would recommend this Hotel for Travellers who want a Old City experience!
Diulas 07 April 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Camilo dari Colombia
Pasangan
Deluxe
Menginap 3 malam di Mac 2013
great value for money
cheap and nice staff
Great value for money.....hanoi´s old quarter is crazy busy and it would be impossible to have a large hotel there. Food was really good
Diulas 07 April 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

paul dari United Kingdom
Pasangan
Deluxe
Menginap satu malam di April 2013
Great stay
Cleanliness good location and good service
Diulas 07 April 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di hotel ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: