2015
Hebat 8.5
berdasarkan 2584 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Hebat



daripada 2584 ulasan
  • Kebersihan 8.7
  • Lokasi 8.2
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.7
  • Layanan Kakitangan 8.7
  • Berbaloi dengan harga 8.7
  • Makanan/Tempat Makan 7.8
Saring ikut
Ulasan sahih

Irene dari Australia
Pelancong solo
Suite Keluarga
Menginap 2 malam di Oktober 2014
Redefine Deluxe
Staff were helpful but tour arrangement has room to improve
The streets around the hotel are too crowded, narrow and busy without good restaurants.
Diulas 07 November 2014

Tim dari Australia
Pelancong solo
Suite Keluarga
Menginap 2 malam di Oktober 2014
nice cozy close to everything
bed shops and food close by
It was a good last minute choice nice hotel very friendly staff close to all the shops and food places food tour they do at the desk is also really good
Diulas 06 November 2014

Julia dari Jerman
Pasangan
Deluxe
Menginap 3 malam di Februari 2014
Nice and central hotel
Centrally, breakfast, Spa
Diulas 05 November 2014

Jason dari Australia
Pasangan
Deluxe
Menginap satu malam di Ogos 2014
Nice stay
Location, food, staff
Good short stay. Good place to start your site seeing from and very good value
Diulas 03 November 2014

Katharine dari New Zealand
Pasangan
Deluxe
Menginap 2 malam di Oktober 2014
Brilliant breakfast!
Cleanliness, friendly staff, amazing breakfast included in price
We would thoroughly recommend staying at this hotel. Compared to local hotels that cost a few dollars less per night, it is well worth the extra cost, if just for the breakfast! The staff were delightful, helpful and accommodating. The room was beautifully clean, quiet and contemporary, with excellent air conditioning. (The hotel was only opened in 2011.) The amenities in the room were exactly as pictured in the advertising (bottled water and lovely fresh fruit!). And the breakfast was amazing - an enormous selection of local as well as Western/European breakfast options. Don't hesitate to book this hotel!
Diulas 30 Oktober 2014

Samantha dari United Kingdom
Pelancong bisnes
Suite Keluarga
Menginap satu malam di Oktober 2014
Great hotel for the price
Welcoming service, clean and comfortable rooms and a good rooftop restaurant too.
Diulas 29 Oktober 2014

Angelin dari Malaysia
Kumpulan
Deluxe
Menginap satu malam di Jun 2014
Valur for money and friendly staff
Rooms, strategic location and restaurant
Diulas 29 Oktober 2014

Kathy dari Singapura
Pasangan
Suite Keluarga
Menginap 4 malam di Mac 2014
Great service and good location
my best things with hotel :: bed, complimentary fruits, cleanliness
We stayed there twice in 2012 and 2014 cos of the good place, good service, good bed to sleep. Will stay again if we go to Hanoi. :)
Diulas 29 Oktober 2014

Dale dari Australia
Pelancong solo
Deluxe
Menginap satu malam di Oktober 2014
Adorable boutique hotel.
Charming room, staff and facilities.
I was only there one night but wish I was staying longer. Staff were so helpful and pleasant. I only ate breakfast as I was only there 1 night.
Diulas 27 Oktober 2014

Georg dari Jerman
Pelancong solo
Deluxe
Menginap 3 malam di Oktober 2014
All good
Location, Spa and friendly staff
Diulas 27 Oktober 2014


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di hotel ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: