Hebat 8.4
berdasarkan 1047 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Hebat



daripada 1047 ulasan
  • Kebersihan 8.3
  • Kemudahan 7.7
  • Lokasi 8.9
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.5
  • Perkhidmatan 8.6
  • Berbaloi dengan harga 8.7
  • Makanan/Tempat Makan 7.5
Saring ikut

Mathieu dari Perancis
Pasangan
Superior
Menginap 2 malam di Mei 2016
Good stay
Good location in old quarter, close to the lake. Cheap room but no window. Very good and cheap airport shuttle. Good wifi.
Diulas 10 Mei 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Imam dari Indonesia
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe Triple
Menginap satu malam di Mei 2016
Hotel with the good staff and friendly
The location hotel closed with old quater, hoa Kim Lake and pupet water long just walk 5 minutes. Good location and recommended.
Diulas 07 Mei 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Fahrettin dari Australia
Pasangan
Deluxe
Menginap 4 malam di April 2016
Amazing Hotel and Staff
Big size double room was a pleasure to stay, we couldn't ask for better! Staff were amazing! Strongly suggested place, one of the best in Hanoi!
Diulas 02 Mei 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Doungkamon dari Thailand
Pasangan
Superior
Menginap 2 malam di April 2016
Great choice !
Great location and money. Staff is helpful and nice.
Diulas 19 April 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

DINGLASAN dari Filipina
Kumpulan
Deluxe
Menginap 3 malam di April 2016
Great Stay
Thanks to Ms. Yen for assistance for our City and Halong Bay Tour. We had a fantastic stay and time in Hanoi and Halong Bay. Overall a great stay!
Diulas 19 April 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Benita dari Kanada
Keluarga dengan anak remaja
Rumah Deluxe Triple
Menginap satu malam di Mac 2016
The staff made this hotel wonderful
We had a great stay in this hotel. The staff went above and beyond to make us feel comfortable . The location is great and the room was very spacious. The nstaff were the friendliest people we had met and were extremely accommodating to us. We highly recommend this hotel. Thanks for everything!
Diulas 04 April 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

KIN dari Singapura
Pasangan
Bilik Superior Double atau Twin
Menginap 2 malam di Mac 2016
Good Standard Hotel
Location, friendly staff, comfortable bed.
Fantastic. Still a comfortable, safe hotel to stay over the past few years that we have been in and out of Hanoi. Great location as well and seeing the surrounding changed with many cafes / restaurants opened around the area. Management of the hotel have changed over the years and still their service is very good. Great!
Diulas 30 Mac 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Weijie dari Singapura
Kumpulan
Deluxe Triple
Menginap 5 malam di Mac 2016
Good hotel
Location is good, room is cheap and room is clean
Overall stay is good. Hotel is in good location. It is near to the lake and old quater area. Room is quite spacious. However the room look slightly old. Also the air con is not working. Outside room is cooler then inside. I will consider choosing the hotel if I visit Hanoi again.
Diulas 30 Mac 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Kim dari Thailand
Pelancong solo
Superior
Menginap 2 malam di Mac 2016
Friendliest Staff Ever
The hotel was clean, the breakfast was good , the location was great and it was the friendliest, most helpful staff I have ever met. A joy to stay here.
Diulas 24 Mac 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

HOI dari Malaysia
Pelancong bisnes
Bilik Superior Double atau Twin
Menginap 2 malam di Mac 2016
Good Location
Good Service, Nearby Attraction, Attentive Staffs
Diulas 24 Mac 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di hotel ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: