Hebat 8.3
berdasarkan 2584 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Hebat



daripada 2585 ulasan
  • Kebersihan 8.7
  • Kemudahan 8.4
  • Lokasi 9.2
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.2
  • Layanan Kakitangan 8.4
  • Berbaloi dengan harga 8.0
  • Makanan/Tempat Makan 7.5
Saring ikut

Shafie dari Singapura
Pasangan
Bilik Plaza
Menginap 2 malam di Ogos 2016
Fantastic location
Price of room can be quite ex. But location is fantastic
Diulas 12 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

JUHO dari Korea Selatan
Pelancong solo
Bilik Plaza Double atau Twin
Menginap 2 malam di Ogos 2016
good
good
Diulas 07 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

AHMED dari Bahrain
Pelancong bisnes
Bilik Plaza
Menginap 4 malam di Julai 2016
nice
awesome
Diulas 04 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Cherish dari Malaysia
Kumpulan
Bilik Plaza
Menginap 2 malam di Julai 2016
Staff Attitude
Overall we had a good experience with The Kee Resort & Spa. However, one of the staff at the reception counter has attitude problem, speaking with loud tone and get agitated when I call in to check with her if there's a room with queensize bed instead of the current room that they gave was 2 single bed. Maybe is already late night and she is tired.
Diulas 01 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Wong dari Malaysia
Kumpulan
Bilik Plaza
Menginap 3 malam di Julai 2016
A very strategic location. A stone throw away distance from Bangla walking street.
Rates will are average. Highly recommended for Patong travelers.
Diulas 31 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

WING dari Hong Kong
Pasangan
Bilik Plaza
Menginap satu malam di Julai 2016
clean room, nice staffs and good service
the location is pretty good, just ard 10 mins walks to the shopping mall, room is clean, but no toothbrush provided, staffs are helpful, the swimming pool is quite small
Diulas 28 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

WEI dari Malaysia
Kumpulan
Bilik Plaza Double atau Twin
Menginap 3 malam di Julai 2016
Good
Good
Diulas 26 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

SEE dari Singapura
Kumpulan
Bilik Plaza
Menginap 3 malam di Julai 2016
My 4 days stay there is just FANTASTIC... Will stay there again if I were to go to Phuket again. Tha
Just FANTASTIC!!!!
Diulas 24 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

James dari Amerika Syarikat
Pelancong solo
Deluxe Akses Kolam
Menginap 4 malam di Julai 2016
Great first trip to phuket
This was my first trip to phuket. A friend recommend the kee and I'm glad I took his recommendation. The location was perfect. The room was great.
Diulas 20 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Melanie dari Australia
Kumpulan
Bilik Plaza Double atau Twin
Menginap 5 malam di Julai 2016
Very good
Big clean rooms, amazing bathrooms. Except not practical doors for groups, as we discovered anyone and everyone can open it or hear you in it. Also we did discover bed bugs in the pillows we used so be careful! Overall though really amazing place !!!
Diulas 10 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di hotel ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: