Sangat Bagus 7.8
berdasarkan 3223 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Sangat Bagus



daripada 3223 ulasan
  • Kebersihan 8.0
  • Kemudahan 6.7
  • Lokasi 8.6
  • Keselesaan/Standard Bilik 7.8
  • Layanan Kakitangan 7.7
  • Berbaloi dengan harga 7.9
  • Makanan/Tempat Makan 6.9
Saring ikut

Sythong dari Laos
Keluarga dengan anak remaja
Menginap 6 malam di Disember 2013
our room got a very bad smell from a toilet room
great staffs, best location for sea, city center, sea food
Diulas 02 Januari 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Lew dari Malaysia
Pasangan
Bilik Keluarga
Menginap 2 malam di Mei 2013
Large room and good location
loaction, near beach, clean room
this hotel offer clean room and near to beach. value for money whcih i stayed couples of days and i'll be back again.
Diulas 01 Januari 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Lew dari Malaysia
Pasangan
Standard (Double atau Twin)
Menginap 2 malam di Mei 2013
this hotel offrer large room size
strategic location, large room size, cleanroom
overall experience are great due to the convenient lacation and near to beach, about 5 mins walk reach beachside.
Diulas 01 Januari 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

lim dari Malaysia
Pasangan
Standard (Double atau Twin)
Menginap 2 malam di Disember 2013
good
good services,food nice,room design good..
Diulas 29 Disember 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Mariya dari Rusia
Pasangan
Standard (Double atau Twin)
Menginap 4 malam di Disember 2013
Great
Good location,beach,nightlife
Diulas 26 Disember 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Alex dari Australia
Pelancong solo
Deluxe (Katil Saiz King Sahaja)
Menginap 3 malam di Disember 2013
Good value for money, Located close to entertainme
Close to beach, shops and night life,
Good value for money, good staff, close to beach/entertainment.
Diulas 26 Disember 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Alex dari Australia
Pelancong solo
Deluxe (Katil Saiz King Sahaja)
Menginap 2 malam di Disember 2013
Good value for money, Located close to entertainme
Close to beach, shops and night life,
Nice hotel with good staff. Only stayed for five days and thought it was good value given its location close to beach and nightlife/shopping.
Diulas 26 Disember 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Nadia dari Indonesia
Kumpulan
Loft Standard
Menginap 2 malam di Julai 2013
Comfortable
Clean, Good Locations, Value for Money
It was good. I went there in a group of 4 people and we had an all day schedule so we did not actually spent much time at the hotel. The hotel however, is located near the beach (around 5 - 10 minutes on foot) and its near the shopping areas (around 15 - 20 min on foot).
Diulas 23 Disember 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Nadine dari Singapura
Pasangan
Standard (Double atau Twin)
Menginap 2 malam di Disember 2013
Short and simple
Clean toilet, WONDERFUL location, quiet
Diulas 18 Disember 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

johann dari Filipina
Keluarga dengan anak kecil
Standard (Double atau Twin)
Menginap 3 malam di Disember 2013
perfect location, good price, friendly staff
good location, good food, friendly staff
very close to the beach.. very friendly staff.. good food.. good price.. bit noisy though coming from the resto-bar in front, but i think thats normal for a hotel located at the heart of the city. highly recommended!
Diulas 17 Disember 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

2

3

1234

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: