Hebat 8.1
berdasarkan 639 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Hebat



daripada 639 ulasan
  • Kebersihan 8.5
  • Kemudahan 7.5
  • Lokasi 7.4
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.3
  • Perkhidmatan 8.3
  • Berbaloi dengan harga 8.4
  • Makanan/Tempat Makan 7.5
Saring ikut

Anita dari New Zealand
Pengembara solo
Deluxe Pemandangan Kolam
Menginap 4 malam di September 2013
Eat sleep and Relax!
Great room, great pool and great food
I have stayed at this resort a few times now. The rooms are spacious and comfortable. Breakfast is buffet and excellent...both aisan and western food, fruit, breads, etc. I have noticed that cleanliness has dropped a little in the rooms with linen and robes smelling a bit damp. Im not sure why, they are clean though. I think that would be my only complaint.Otherwise i love this resort. The pool is lovely. All food...resteraunts or room service is hugh standard. They serve thai and western. Staff are friendly.There are 2 large pools, they are never crowded. PLenty of room outdoors to relax.
Diulas 17 Oktober 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Chaiwit dari Thailand
Keluarga dengan anak remaja
Deluxe Keluarga Pemandangan Kolam Renang
Menginap satu malam di April 2013
nice pool
nice pool
Diulas 05 Oktober 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Geoffrey dari Australia
Kumpulan
Deluxe Keluarga Pemandangan Kolam Renang
Menginap 8 malam di September 2013
Terrific, relaxing, a real sanctuary.
The pool, the gardens, great room.
Very relaxing, comfortable & therapeutic. Our group found everything to be to their satisfaction. No-one could complain about the resort.
Diulas 04 Oktober 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

KK dari Malaysia
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe Pemandangan Kolam
Menginap 2 malam di Ogos 2013
is the large and cheaper hotel
cheaper,large,and nice swimming pool
staying here with family for few days,and having a great time witg family here ,swimming is the best place in this hotel.
Diulas 02 Oktober 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Angela dari United Kingdom
Kumpulan
Deluxe Pemandangan Kolam
Menginap 3 malam di Ogos 2013
fantastic room, large pool
Food, room, pool
Diulas 30 September 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Simon dari Australia
Kumpulan
Deluxe Akses Kolam
Menginap 2 malam di September 2013
Unbelievable Hotel. Wonderful Pool.
Awesome Pool and swim up bar. Beautiful room. Great food.
My stay at Rawai Palm Beach Resort was fantastic. Had a pool access room, which I recommend, as you have your own pool which connects to the main pool. Spent more time than I usually would hanging out at the hotel because it was just soooo nice. Strawberry Daquaries from the swim up bar are too die for.
Diulas 20 September 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Maria dari Sweden
Pengembara bisnes
Deluxe Akses Kolam
Menginap 7 malam di Ogos 2013
I really enjoyed the luxury!
The pool, kind staff and the quiet area
I have travelled a lot, but never experienced this luxury before.We stayed in a room with pool access and I highly recommend that! Beautiful big room and nice staff. We took the dinner once in the hotels restaurant, but to be honest the food is better at the other restaurants along the beach. You say that you never should go back twice to the same country or hotel, but in this case I do not doubt a second. I must go back!
Diulas 16 September 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

FREDERICK dari Afrika Selatan
Pasangan
Deluxe Pemandangan Kolam
Menginap 5 malam di Mei 2013
It was great value for money and a great hotel
The pool access room, the pool is amazing, clean hotel
It was fantastic. We were upgraded to a larger room on our honeymoon at no extra cost. SO glad i decided to book this hotel through agoda
Diulas 02 September 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

jinying dari China
Keluarga dengan anak remaja
Deluxe Pemandangan Kolam
Menginap 4 malam di Ogos 2013
nice pool but not so clean for the pilows and shee
pool and nice food near by ,wifi is good
the swimming pool and price is prefect ,but only the pillows and sheet smell bad even have changed oncce.
Diulas 02 September 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Di dari China
Pasangan
Superior - Pemandangan Kolam Renang
Menginap 4 malam di Ogos 2013
Fantastic hotel for staying at Thailand
Great Pool, ocean view and the cheap price
The swimming pool is NOT available after 7PM, this is NOT good, and unreasonable.
Diulas 02 September 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di bilik ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: