Sangat Bagus 7.9
berdasarkan 435 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Sangat Bagus



daripada 435 ulasan
  • Kebersihan 8.3
  • Kemudahan 8.0
  • Lokasi 7.9
  • Keselesaan/Standard Bilik 7.9
  • Layanan Kakitangan 7.8
  • Berbaloi dengan harga 8.1
  • Makanan/Tempat Makan 7.1
Saring ikut

Amornrat dari Thailand
Pelancong bisnes
Bilik Superior
Menginap 4 malam di Disember 2014
Confusing hotel name
walking distance to the shopping area
just fine
Diulas 11 April 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

endro dari Indonesia
Kumpulan
Bilik Superior
Menginap satu malam di Mac 2015
Staff is not really capable to handle customer
Nearby Jungceylon mall, banzaan market and quiet
same as previous review
Diulas 30 Mac 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

endro dari Indonesia
Kumpulan
Bilik Superior
Menginap 3 malam di Mac 2015
Staff is not really capable to handle customer
Nearby Jungceylon mall, banzaan market and quiet
The room was good, air conditiner worked well, good location. But the story about the handling staff is just lack of performance. The story began when i booked at 4 nights at Hemingway's hotel.. Once arrived at night, the staff said that the room was full booked and should transferred to Silk hotel (one group as Hemingway hotel) and stay there at Silk hotel until my last date of checkout date. Then, i should walk to silk hotel with my luggage and no provided any shuttle car to the Silk hotel. Cleared to check in at Silk hotel for the first night. The 2nd day, informed by Silk hotel staff that i must back again to Hemingway hotel because of my booking was at Hemingway. This is just different story that the Hemingway's staff informed me yesterday. Again, there's no shuttle bus arrangment to Hemingway hotel and i should walk around 500m-700m with my luggage and checked in Hemingway hotel until the end of my stay.
Diulas 30 Mac 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Kat dari United Kingdom
Kumpulan
Bilik Superior
Menginap 3 malam di Februari 2015
Perfect end to the holiday
Great location, clean, lovely staff
A lovely hotel - really clean, helpful staff and located right in the centre of Patong. They can organise transfer from and to the airport which was really helpful for us. You have access to their sister hotel's lovely rooftop pool, only a five minute walk away, which we took advantage of. Thanks Hemingways!
Diulas 03 Mac 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Jill dari Belanda
Kumpulan
Bilik Superior
Menginap 2 malam di Februari 2015
nothing much
price, staff and location
The hotel is nice though our room was not cleaned by housekeeping, we did not get clean towels or new water. Weird and annoying that there was no shower curtain. The shower was pointed at the toilet and everything got wet. Also, very noisy other guests, could hear people having sex, throwing up, shouting at 3 am...
Diulas 02 Mac 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

reed dari Amerika Syarikat
Pasangan
Bilik Superior
Menginap 4 malam di Februari 2015
nice stay
vwry kibd and attentive staff, room very clean and well maintained, decent location.
Recommended.
Diulas 28 Februari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

steven dari United Kingdom
Pelancong solo
Bilik Superior
Menginap 3 malam di Februari 2015
please stay here!
great breakfast, helpfull staff, good location.
Lovely pool Great bangers with breakfast Good shower 5 min walk to a fab beach walk up to the far end less hassel. I will stay here again in the future.
Diulas 25 Februari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Chenxing dari China
Keluarga dengan anak kecil
Bilik Superior
Menginap 3 malam di Februari 2015
value for money
convenient, comfortable, cheap
it's good
Diulas 23 Februari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Hui dari China
Pasangan
Bilik Superior
Menginap 3 malam di Disember 2012
Good experience
location is good
Diulas 20 Februari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Aleksandar dari Serbia
Pasangan
Bilik Superior
Menginap 3 malam di Februari 2015
Nice hotel
Close to Bangla road but not so close to nose. Fine and big room. Good condition room.
Very pleasant. Good stuff. Nice location with close exchange and tourist office.
Diulas 20 Februari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di bilik ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: