Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Bagus



daripada 296 ulasan
  • Kebersihan 7.2
  • Kemudahan 7.1
  • Lokasi 7.3
  • Keselesaan/Standard Bilik 7.1
  • Perkhidmatan 7.0
  • Berbaloi dengan harga 7.4
  • Makanan/Tempat Makan 6.9
Saring ikut

Peter dari Australia
Pasangan
Superior - Pemandangan Kolam Renang
Menginap satu malam di September 2015
Enjoy for 2nd stay
Close to the beach, Good Pool and Good Food
Enjoyable to stay here
Diulas 08 November 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Peter dari Australia
Pasangan
Standard Pemandangan Taman
Menginap 2 malam di September 2015
Al round Good Resort
Nice Pool, Ocean good view, Staff very nice
We enjoyable and stayed there twice
Diulas 04 November 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

MUHAMMAD dari Thailand
Keluarga dengan anak kecil
Standard Pemandangan Taman
Menginap 2 malam di Oktober 2015
only beach but other convenience is not there
Beach and garden nothing else
I Spend a lot of mony to make my trip joyful which was very hard for me even every common people because there is no any convenience like market, transport even hotel shuttle...So simply hard to survive there if you don't have much money and not friendly for common people like me
Diulas 27 Oktober 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Cloe dari United Kingdom
Pengembara solo
Superior - Pemandangan Kolam Renang
Menginap 2 malam di September 2015
Satisfied
Hotel staff, location was nice and quiet, amenities
Good
Diulas 26 September 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Caroline dari Australia
Pasangan
Deluxe Pemandangan Kolam
Menginap 2 malam di September 2015
Dated hotel
Location, the bed, pools
Very dated hotel. So much mould in the bathroom. Average breakfast. Good location on the beach.
Diulas 17 September 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

jerry dari Amerika Syarikat
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe Pemandangan Kolam
Menginap 4 malam di Julai 2015
Had its heyday in the 90's
Location, location, location
The hotel was clearly a 4 star resort in its heyday but, unfortunately, it has not aged well and repairs made after the tsunami were done quickly and cheaply leaving Amora feeling more like a 2-3 star. Luxury is to be found nowhere but in nature on this trip
Diulas 06 Ogos 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Mareesa dari Thailand
Pengembara solo
Standard Pemandangan Taman
Menginap satu malam di Jun 2015
old and worn out
beach, swimming pools
Diulas 03 Ogos 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Chin dari Malaysia
Pasangan
Superior - Pemandangan Kolam Renang
Menginap 2 malam di Jun 2015
Value for money
Room with balcony, clean and good breakfast selection
We enjoyed our stayed , we were provided room with balcony at the lower floor and closed by to the lobby. Amora also provide beach chair at the beach for hotel guest. Only that the pool was under maintenance during our stay. Attentive staff and we would stay here again.
Diulas 22 Julai 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Wiroj dari Thailand
Kumpulan
Standard Pemandangan Taman
Menginap 2 malam di Jun 2015
Not recommended
Distance to the beach
There were a lot of problem. For example water running out and electricity blackout. Seem it's lack of maintenance for long time.
Diulas 11 Jun 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Liew dari Malaysia
Kumpulan
Standard Pemandangan Taman
Menginap satu malam di Jun 2015
Value for money
valuew for money
Diulas 10 Jun 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di hotel ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: