Sangat Bagus 7.7
berdasarkan 3646 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Sangat Bagus



daripada 3646 ulasan
  • Kebersihan 7.7
  • Kemudahan 6.7
  • Lokasi 8.6
  • Keselesaan/Standard Bilik 7.6
  • Perkhidmatan 7.7
  • Berbaloi dengan harga 8.0
  • Makanan/Tempat Makan 6.6
Saring ikut

FARAH dari Malaysia
Keluarga dengan anak kecil
Bilik Standard
Menginap 2 malam di Mei 2013
Berdekatan dgn tarikan pelancong
Nice swimming pool
Bilik agak sempit. Pool cantik tapi too open utk public. Near beach & Jungceylon Mall.
Diulas 04 Jun 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?

Salima dari Malaysia
Pasangan
Bilik Deluxe
Menginap 3 malam di Oktober 2012
Hotel menarik dan perkhidmatan dengan senyuman.
hotel ini mempunyai 2 swimming pool. Amat berdekatan dengan Bangla Road dan tempat makan.
hotel yang sangat selesa, bersih dan kemas. berdekatan dengan shopping jungcelon, tempat makanan halal. 10 minit berjalan kaki ke bangla road dan pantai patong.
Diulas 09 Oktober 2012
Adakah ulasan ini membantu anda?

NURASYIKIN dari Malaysia
Pasangan
Bilik Deluxe
Menginap 3 malam di Jun 2012
Hotel yang hebat dan servis yang memuaskan
Pekerja yang mesra dan efisyen
Pengalaman yang amat manis bercuti di Phuket. Resort yang bagus, servis yang memuaskan, pekerja yang peramah dan sedia membantu. Hanya tiada kettle di dlm bilik dan pemandangan dari balkoni yang tidak menarik nampak bumbung rumah. Bilik besar dan ada bath tub.Harga yang berpatutan. Tetapi tiada makanan halal disediakan. Apapun, kami akan menginap di sini lagi jika ke Phuket.
Diulas 05 Julai 2012
Adakah ulasan ini membantu anda?

POH dari Malaysia
Keluarga dengan anak remaja
Bilik Deluxe
Menginap satu malam di Januari 2012
hotel bagus
hotel sangat bagus
hotel lokasi yang bagus dan servisyang bagus dan salapan pagi sedenhana bilik sangat besar dan besir dan naik taraf dengan pecuma parking tidak x cukup x ada taxi
Diulas 02 Februari 2012
Adakah ulasan ini membantu anda?

jeremy dari Australia
Pengembara solo
Deluxe Pemandangan Kolam
Menginap 3 malam di September 2016
Good Value for money
I stay at the Amata almost every time I go to Phuket, it's a good located property that suits me down to the ground. The only thing I think worthy of an additional note here is the state of the swimming pool, now I don't use the pool, never have in all my times staying there, this time from the 7th floor you can see that the water is a nasty green colour, and the pool walls look filthy! and no it's not just the tile colours, looking at the less used kids pool right next to it you can tell the difference...If I were the Management of this place I would be getting that cleaned real quick, before someone gets sick from it.
Diulas 12 September 2016
Ulasan ini telah membantu seorang pengembara. Anda juga?

wayne dari Australia
Pasangan
Deluxe Pemandangan Kolam
Menginap 6 malam di September 2016
Love this place
Great hotel. Value for money
Diulas 09 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Lindy dari Singapura
Keluarga dengan anak remaja
Bilik Deluxe
Menginap 4 malam di Mac 2016
holiday with travel delightfully package
it was great! travel delightfully booked this for us as part of a weekend getaway package. we loved it.
Diulas 05 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Alex dari Australia
Kumpulan
Bilik Standard
Menginap 12 malam di Ogos 2016
service
poor service and room quality
Diulas 05 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

eliran dari Israel
Pasangan
Bilik Standard
Menginap 4 malam di Mei 2016
broken hotel, bad smell, old
Old. overcharged, cockroaches. they dim the light that you will not see all the defects. the ceiling was broken in the hall (they send people to fix it the day after i complained, the glass of the door inside the room was broken. I upgraded the room after getting bed room. but it will be the last time there for sure.
Diulas 03 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Lemuel dari Filipina
Keluarga dengan anak kecil
Bilik Deluxe
Menginap 3 malam di Ogos 2016
It was good
English enhancement for staff
Diulas 28 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

2

3

1234

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: