Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Bagus



daripada 108 ulasan
  • Kebersihan 7.2
  • Kemudahan 6.0
  • Lokasi 8.6
  • Keselesaan/Standard Bilik 7.6
  • Perkhidmatan 7.8
  • Berbaloi dengan harga 7.9
  • Makanan/Tempat Makan 6.1
Saring ikut

Allan dari Australia
Pelancong solo
Katil Standard Double
Menginap satu malam di Oktober 2015
frienliness of the owners and location to beach an
close to beach.close to shops.friendly hotel
I enjoyed staying at 2c..the staff couldnt do enough for me and the location is perfect for my needs
Diulas 15 Oktober 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Kanjanaporn dari Thailand
Kumpulan
Katil Twin Standard
Menginap 2 malam di Jun 2015
good bed and great staff
staff, bed, location
Diulas 01 September 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

MOHAMAD dari Malaysia
Kumpulan
Bilik Superior
Menginap 3 malam di April 2015
Location and the Helpful Owner & Staff
Location, room, and the owner
Only have water issue that we suffered for our 1st day stay there, but it already settled by the good management and humble owner and staff. Further the location is good as not too far from entertainment and very near to Patong Beach (which is very important to me). The hotel might not be the 5 stars hotel but it worth it as the price and it is not easy to get the 1st class warm greeting and help from the hotel owner and staff, thank you guys at 2C Hotel.
Diulas 06 Mei 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

isa dari Bahrain
Keluarga dengan anak kecil
Bilik Superior
Menginap 3 malam di Jun 2013
good
loceshen
Diulas 06 Mei 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

isa dari Bahrain
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe Termasuk Balkoni
Menginap 3 malam di Jun 2013
bad
2C Phuket Hotel
Diulas 06 Mei 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Angginta dari Indonesia
Pasangan
Katil Standard Double
Menginap satu malam di Mac 2015
Perfect location just across the Patong Beach
Its perfect location, in the centre yet it's not noisy.
We spent a night here, it was nice staying here because you can simply simply walk to the beach or to Bangla Road. But unfortunately this hotel has no elevator so it's quite a work to climb up to to the 4th floor with your tipsy head
Diulas 01 April 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

mohamad dari Malaysia
Pelancong solo
Katil Standard Double
Menginap 2 malam di Mac 2015
value for money
location, service, staff(slovakian staff)
I struggled to find the hotel at first when i arrived from Malaysia . my minibus driver stopped me at patong beach but after asking security guard around there, i was glad to locate the hotel. From there on, things were pan out as planned. Great location, good customer service eventhough it was very basic.
Diulas 17 Mac 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Tobias dari Jerman
Pasangan
Deluxe Termasuk Balkoni
Menginap 2 malam di Februari 2015
small hotel for budget travellers
it's just across the road of a dive shop, close to restaurants and other shops; about 200 meters from the beach - but still not very noisy
The room was big, nice and clean with balcony (only view to the small street). There is no elevator - but since we just had our backpacks it was no problem. There are several restaurants, shops and massage places in the street - quite convenient. The hotel is just next to the dive shop - perfect for divers.
Diulas 23 Februari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

felix dari Malaysia
Kumpulan
Katil Standard Double
Menginap 2 malam di Disember 2013
nice
nice
nice
Diulas 18 Disember 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Raja dari Malaysia
Pelancong solo
Katil Standard Double
Menginap 2 malam di Oktober 2013
Reasonable and nice place for backpackers!
Location, atmosphere and service.
I am pleased with the service and satisfied with the room. The staffs are friendly too! Thank you very much. I will go back again soon!
Diulas 13 Ogos 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di hotel ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: