Hebat 9.0
berdasarkan 333 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Hebat



daripada 333 ulasan
  • Kebersihan 9.6
  • Kemudahan 9.5
  • Lokasi 9.2
  • Keselesaan/Standard Bilik 9.3
  • Perkhidmatan 9.4
  • Berbaloi dengan harga 8.2
  • Makanan/Tempat Makan 8.5
Saring ikut

PEI dari Taiwan
Pengembara solo
Deluxe
Menginap satu malam di April 2016
Very nice
Def will come back again! Great service
Diulas 27 April 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Emanual dari Singapura
Pasangan
Bilik Double Atau Twin Premier
Menginap satu malam di April 2016
Excellent service from the hotel
It was our anniversary, the hotel helped to prepare alot of surprises, the service is excellent, something most 5 stars hotel do not offer. Great experience, will visit again.
Diulas 18 April 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Corey dari Thailand
Pasangan
Deluxe
Menginap 4 malam di April 2016
Perfect
we will be back for sure. Arlen at La Brasserie was an excellent host
Diulas 06 April 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Kristina dari Estonia
Keluarga dengan anak kecil
Bilik Deluxe Double atau Twin dengan Pemandangan Teluk
Menginap 3 malam di April 2016
The best hotel to spend time in Singapore
We've staid in different hotels in Singapore (Hard Rock and another hotel in Sentosa, Raffles in Downtown and Fullerton (Heritage) in Marina) and this is by far our favourite. Get a room with a bay view - it is gorgeous. Very easy location for any activities in Singapore.
Diulas 05 April 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

KAT dari Singapura
Pasangan
Deluxe
Menginap satu malam di April 2016
Nil
Nil
Diulas 04 April 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Anh dari Vietnam
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe
Menginap 3 malam di Mac 2016
Excellent!
Overall is great however the check-in time is always delayed. I checked-in at 3pm but the rooms were not available yet. It's quite very inconvenient when we travel with elders and kids.
Diulas 30 Mac 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Derecks dari Singapura
Pasangan
Bay View
Menginap 3 malam di Januari 2016
Amazing experience !!!!!1
Great location, great food, great staff
OMG, Where do I start? From our arrival at the hotel through to our departure to the airport it was an unbelievable experience.We were greeted by the door staff and bell boy with smiles as wide as the Euro tunnel. They were very friendly, chatty and cheeky. A great lift after a 13 hour flight from London. At check in, the receptionist was fast, friendly and personally escorted us to our room. When entering the room, we were greeted by an amazing bay view, whereby The Marina Bay Sands stands commanding the bay. It was spectacular. Facilities in the room were of very high standards. We dropped our bags and headed out to see the bay only to return to the room all layed out with rose petals, champagne on ice, strawberries dipped in chocolate and a card wishing us a happy anniversary. Their attention to detail was second to none. IDA the breakfast manager was very attentive without being intrusive. A great people skill !!!! Thank you IDA !!!!! An experience my partner and I will never forget at The Fullerton Bay Hotel in Singapore.
Diulas 13 Januari 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Allantonie dari Filipina
Pasangan
Deluxe
Menginap satu malam di Julai 2015
Best hotel so far
Room, service, food
It was fantastic. The room was big! Bathroom is very nice, big tub with, separate shower and toilet. Tea they provide was excellent. Staff was friendly and accommodating.
Diulas 06 Januari 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Wai dari Singapura
Pasangan
Deluxe
Menginap satu malam di Disember 2015
Comfort stay
Service, foods and comfortable
Excellent service
Diulas 26 Disember 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

kam dari United Kingdom
Pasangan
Deluxe
Menginap 3 malam di Disember 2015
The best hotel in Singapore
Service, the room the breakfast
It was the best stay I ever had. Amazing room and food. Service is good. Location is perfect
Diulas 25 Disember 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di hotel ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: