Bagus 7.1
berdasarkan 8393 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Bagus



daripada 8393 ulasan
  • Kebersihan 7.5
  • Kemudahan 6.5
  • Lokasi 8.8
  • Keselesaan/Standard Bilik 7.0
  • Layanan Kakitangan 7.0
  • Berbaloi dengan harga 6.8
  • Makanan/Tempat Makan 5.7
Saring ikut

craig dari Australia
Pengembara solo
Superior Queen
Menginap satu malam di Februari 2015
Porcelain Hotel
comfort, staff, spa
all fine - no dining in hotel but surrounded by good eateries - Togi Korean across the road from hotel fantastic
Diulas 06 Februari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Harley dari Kanada
Pengembara solo
Superior Queen
Menginap 3 malam di Februari 2015
Clean, comfortable, small
Cleanliness, location, price
My room was nice and clean, pretty, but small. It was, however, all the space I needed. It was well-located in Chinatown, a block and a half from the MRT station, so I had little difficulty getting anywhere. I'd definitely recommend it.
Diulas 06 Februari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

po dari Singapura
Pengembara bisnes
Standard Single
Menginap satu malam di Januari 2015
So so
Wifi
Diulas 05 Februari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Shee dari Malaysia
Pasangan
Deluxe Queen
Menginap 2 malam di Januari 2015
Convenient location
Walking distance to Chinatown . Easily to get food and drinks and shopping
I'm am very happy with my stay . Room are clean . Price was reasonable .it very convenient , mrt is just nearby . Walking distance to Clarke quay and Chinatown .
Diulas 04 Februari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Monty dari Amerika Syarikat
Pasangan
Superior Queen
Menginap 5 malam di Januari 2015
nice hotel
one block nice design clean
Clean
Diulas 04 Februari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Rendi dari Indonesia
Pengembara bisnes
Deluxe Queen
Menginap 2 malam di Januari 2015
Good service, great location
Location, clean, simple
Diulas 03 Februari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

nanchanach dari Thailand
Pasangan
Standard Queen
Menginap 2 malam di Januari 2015
Great hotel in chaina town
Location is nearly MRT
Diulas 03 Februari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Bong dari Malaysia
Pasangan
Standard Queen
Menginap satu malam di Januari 2015
Nice location
Room is nice. Near mrt.
Its my second stay and they still charge me for the early check in.
Diulas 02 Februari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

chung dari Malaysia
Kumpulan
Superior Twin
Menginap 3 malam di Januari 2015
good
good
Good
Diulas 02 Februari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

natalia dari Indonesia
Pasangan
Superior Twin
Menginap satu malam di Disember 2014
nice place
the location is near to public place where you can get food until night. the building is easy to find and near the chinatown MRT. The hotel staff is kind.
As generally nice to stay at the hotel but the room is too small
Diulas 01 Februari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di hotel ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: