Bagus 7.1
berdasarkan 8393 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Bagus



daripada 8393 ulasan
  • Kebersihan 7.5
  • Kemudahan 6.5
  • Lokasi 8.8
  • Keselesaan/Standard Bilik 7.0
  • Perkhidmatan 7.0
  • Berbaloi dengan harga 6.8
  • Makanan/Tempat Makan 5.7
Saring ikut
Ulasan sahih

Sharifah dari Singapura
Pasangan
Deluxe Queen
Menginap satu malam di Jun 2016
Disappointing stay
The bed was pretty hard. Front desk staff were not welcoming and checking in was quite slow. The room was quite small, great for a transit but not good as a staycation. The lift buttons were spoiled, there were certain buttons that could not work. Overall, won't come back again.
Diulas 08 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Alan dari Malaysia
Pasangan
Deluxe Queen
Menginap 3 malam di Mei 2016
Pictures are grossly misleading
We were stunned by how small the room actually is - this is after upgrading to a Deluxe. I didn't get much sleep. The room was on the ground floor - throughout the night I heard the neighbouring toilet flushing, water running in the pipes.
Diulas 08 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Su dari Malaysia
Pelancong solo
Standard Queen
Menginap 2 malam di Jun 2016
Good experience
Will definitely visit again !
Diulas 07 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Bin dari Singapura
Pelancong solo
Bilik Superior Queen
Menginap satu malam di Jun 2016
Awesome Short Getaway
Everything was simple. Love how the whole layout is..
Diulas 07 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Azira dari Singapura
Pasangan
Deluxe Queen
Menginap satu malam di Jun 2016
Extremely disappointed!
Checked in and they gave a room totally different from what I booked and is super ugly! So ugly that I checked myself out within 3 hours, and when I did, the staff didn't even bother to ask me why. Totally disappointed and waste of my every cent!
Diulas 06 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Dr.Marisa dari Thailand
Kumpulan
Standard Single
Menginap 2 malam di Mei 2016
Good Location
The room is too small and old. Bathroom is slippy. It should be renovate.
Diulas 05 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Dr.Marisa dari Thailand
Kumpulan
Eksekutif
Menginap 2 malam di Mei 2016
Good Location
Executive room is too small, too smell, and no window.
Diulas 05 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Yoke dari Singapura
Pelancong solo
Deluxe Queen
Menginap satu malam di Mei 2016
Cosy Convinence Hotel
Cosy hotel that has good location. Worth the price.
Diulas 05 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Teo dari Singapura
Pasangan
Deluxe Queen
Menginap satu malam di Jun 2016
Ok
Price is a bit steep for the small deluxe room. Just nice for 2 pax without luggage, no space for luggage. Basic toiletries provided. Bathroom sliding door seems very rusty, gives out very sharp noise whenever there is a need to close the door. Location Very near mrt.
Diulas 05 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Jansuda dari Thailand
Pasangan
Standard Queen
Menginap 2 malam di Jun 2016
Location good
Good piece , good view
Diulas 05 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di hotel ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: