2015
Bagus 7.5
berdasarkan 9141 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Bagus



daripada 9142 ulasan
  • Kebersihan 7.5
  • Kemudahan 7.2
  • Lokasi 8.7
  • Keselesaan/Standard Bilik 7.6
  • Perkhidmatan 7.4
  • Berbaloi dengan harga 7.3
  • Makanan/Tempat Makan 6.6
Saring ikut

Anna dari Filipina
Pasangan
Menginap 2 malam di September 2016
Accessible
no problem
Diulas 22 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Andrew dari Australia
Pelancong bisnes
Menginap 5 malam di Mei 2013
Average stay
Whilst close to most amenities - disappointing option with very average breakfast options. Clean rooms with good desks when travelling for business
Diulas 22 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Airina dari Indonesia
Pasangan
Menginap 4 malam di Julai 2016
Reception service was so slow
Everythings okay there.. But 1 thing that i want to share is the reception service was so slow.. It took more that half an hour to got my room.
Diulas 21 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Loh dari Malaysia
Pelancong bisnes
Menginap satu malam di Januari 2016
Good location for businessman
Good location for businessman
Diulas 21 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

vanthao dari Amerika Syarikat
Pelancong bisnes
Menginap satu malam di September 2016
best service but hotel room too small
small room than i expected
Diulas 21 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

JR dari Malaysia
Pasangan
Menginap satu malam di September 2016
So far so good
Good
Diulas 21 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

YUKIHIRO dari Jepun
Pelancong bisnes
Menginap 3 malam di September 2016
old hotel
I killed 100s of insects in my 3 days staying.
Diulas 19 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Mahesh dari India
Pelancong bisnes
Menginap 2 malam di Februari 2016
Location, Clealiness
Hotel did not give us the Room till 2 PM, We were waiting for the same
Diulas 19 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Ramona dari Australia
Pasangan
Deluxe
Menginap 3 malam di September 2016
Fantastic
We loved our stay here - very convenient, it's right next to City Hall MRT and the view from our room was incredible.
Diulas 18 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Aishath dari Kepulauan Maldives
Pelancong bisnes
Deluxe
Menginap 2 malam di September 2016
Efficient
The hotel was in a great location, close by to seven eleven, MRT and airport. Room space was small. However, it was very efficient, clean and worth the money for a short stay.
Diulas 18 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di bilik ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: