Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Baik



daripada 39 ulasan
  • Kebersihan 7.2
  • Kemudahan 5.8
  • Lokasi 7.2
  • Keselesaan/Standard Bilik 6.8
  • Perkhidmatan 6.9
  • Berbaloi dengan harga 6.6
  • Makanan/Tempat Makan 5.7
Saring ikut

Anurax dari Singapura
Pasangan
Superior
Menginap satu malam di Jun 2016
Nice place
Nice place
Diulas 05 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Teou dari Singapura
Pengembara bisnes
Superior
Menginap satu malam di Mei 2016
nice location and friendly staff
Good location and convenient and close to good eating and drinking places
Diulas 01 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Peter dari New Zealand
Pengembara solo
Superior
Menginap 2 malam di Mei 2016
Good location
Good value for Singapore.
Diulas 09 Mei 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Tenggar dari Indonesia
Pengembara bisnes
Superior
Menginap satu malam di April 2016
Wifi not work to my conputer
wifi could not connect to my computer, asked for cable Lan, it take 1 hrs to get and have to come down, then finally could not use (the network not set up), frustrated...then have to use my own mobile phone to connect to computer, never visit this hotel again. staff : hospitality of staff need to improve by their management...
Diulas 25 April 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Stephen dari United Kingdom
Pengembara bisnes
Menginap 2 malam di Mac 2016
Value for money, but small room.
This was a reasonably priced hotel which was value for money. My room was very small, but adequate for a short business trip. Breakfast buffet was acceptable but no more. Location is not convenient for MRT but fine for buses and taxis.
Diulas 01 April 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

ferdinand dari Indonesia
Pengembara bisnes
Menginap satu malam di Mac 2016
Basic room
Price
The hotel room was small, the breakfast is not good
Diulas 23 Mac 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Michelle dari Singapura
Pasangan
Superior
Menginap satu malam di Oktober 2015
Poor communication with guests
Took me awhile to write this post..there was going to be a temporary cut off of water and I wasn't informed. When I called the front desk, they went "oh, we didn't inform u?"..next thing I know, they slipped a paper under my door as a an "official notice"..too late isn't it?
Diulas 14 Mac 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Fellya dari Indonesia
Kumpulan
Superior
Menginap satu malam di Mac 2016
Good price, good location and nice staffs
Clean, near SGH, affordable price
The receptionists and porter are very kind and helpful, the superior room is a bit small and tidy but the wall is not thick enough to block noises from the corridor to inside the room so it becomes noisy when people walking or talking in the corridor. The Hotel is near enough for people who wants to go to SGH (11 minutes walk) but a bit far if you want to shop around Orchard or Chinatown.
Diulas 09 Mac 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

HUNG dari Hong Kong
Pengembara solo
Superior
Menginap 4 malam di Februari 2016
Acceptable
Convenience
Diulas 06 Mac 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Irene dari Indonesia
Pasangan
Superior
Menginap 2 malam di Februari 2016
Room is clean n comfortable, staff members are ni
Room is clean comfortable staff members are nice
Excellent
Diulas 04 Mac 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di bilik ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: