Hebat 8.3
berdasarkan 4482 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Hebat



daripada 4482 ulasan
  • Kebersihan 8.3
  • Kemudahan 8.0
  • Lokasi 9.0
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.4
  • Perkhidmatan 8.3
  • Berbaloi dengan harga 7.7
  • Makanan/Tempat Makan 8.0
Saring ikut
Ulasan sahih

PHILIP dari Filipina
Keluarga dengan anak kecil
Bilik Grand
Menginap 2 malam di Ogos 2016
Great Location and Big Room
We had a newly reburbished Grand Room which is huge. It has a separate living room and big enough to accommodate a small family. The refurbished room is bright and modern. The location is very good. Adjacent to Ayala Center where you can get everything you need.
Diulas 18 September 2016

Mikhail dari Filipina
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe
Menginap 2 malam di September 2016
Great staycation
Had a great time with my children here.
Diulas 17 September 2016

yeap dari Malaysia
Pengembara bisnes
Deluxe
Menginap 3 malam di September 2016
Good location but old
The hotel is in the centre of Makati, but most of the room are dated.
Diulas 16 September 2016

Milton dari Amerika Syarikat
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe
Menginap 2 malam di September 2016
A Makati Hotel near many malls/eating places.
A conviently located hotel in Makati, close to airport with security on both entrances. Also located next to hotel is the MRT. Our room was very spacious & amenities was great. However, The shower hot water was not working well.
Diulas 16 September 2016

scott dari Amerika Syarikat
Pengembara solo
Deluxe
Menginap 3 malam di September 2016
Review
N/A
Diulas 15 September 2016

Jasver dari Singapura
Pengembara bisnes
Bilik Premier
Menginap 3 malam di Julai 2016
good location
near malls & short distance from airport
Diulas 15 September 2016

nigel dari United Kingdom
Pasangan
Bilik Deluxe
Menginap 2 malam di September 2016
shopping in manila
good location and comfortable room, pool nice and clean
Diulas 13 September 2016

peter dari Amerika Syarikat
Pengembara solo
Suite Junior
Menginap 7 malam di September 2016
Clean and nice room with friendly staff
Stay here for the location Enjoy the great staff
Diulas 12 September 2016

Jaclyn dari Filipina
Keluarga dengan anak kecil
Bilik Deluxe
Menginap satu malam di September 2016
The best hotel i have stayed so far
Dusit Thani is the most excelent hotel. Clean room, nice smelling bed sheets and pillow. Great facilities anď nice swimming pool, my daughter enjoyed her swimming. Friendly staffs and the location is perfect. I would come back again and start saving up for another wonderful staycation. Value for money is absolutely worth it.
Diulas 12 September 2016

DAVE dari Amerika Syarikat
Keluarga dengan anak remaja
Deluxe
Menginap 3 malam di September 2016
Pleasant stay at Dusit Manila
Our stay was very pleasant for a first timer at Dusit. I traveled with my parents and my 12 year old son for this visit to Manila. The location was very convenient to everything you will need in Makati. Facilities and restaurants are top notch. The only gripe is that our suite was very outdated. It is in dire need of a remodel. The cleanliness and staff were on point otherwise. I know they are in the process of remodeling rooms. Hopefully I will get to stay in the remodeled rooms on my next visit. Overall a very pleasant visit and great value regardless of the dated rooms.
Diulas 12 September 2016


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di bilik ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: