Sangat Bagus 8.0
berdasarkan 57 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Sangat Bagus



daripada 57 ulasan
  • Kebersihan 8.6
  • Kemudahan 7.2
  • Lokasi 7.3
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.5
  • Layanan Kakitangan 8.4
  • Berbaloi dengan harga 8.0
  • Makanan/Tempat Makan 7.0
Saring ikut
Ulasan sahih

ELENA dari Rusia
Pelancong bisnes
Suite Deluxe
Menginap satu malam di Mac 2015
nice room
room, staff,
the room inside is quite big and clean. the location and outside interiour is ugly.
Diulas 15 Mei 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Marita dari Filipina
Pelancong bisnes
Suite Deluxe
Menginap satu malam di April 2015
clean and comfortable, staff very helpful
beds were comfortable, the staff were friendly and helpful, and public transportation was easy to come by
Diulas 24 April 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Joseph dari Filipina
Kumpulan
Suite Eksekutif (3 Katil Single)
Menginap 2 malam di Mac 2015
Two thumbs up!
Clean, Accommodating personnel, Comfy bed
Diulas 17 Mac 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

TORU dari Jepun
Pelancong solo
Suite Eksekutif
Menginap satu malam di Disember 2014
my stay
cleen and good place
Diulas 07 Disember 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Abdulhamid dari Arab Saudi
Pelancong bisnes
Suite Deluxe
Menginap satu malam di April 2014
Good
NIL
Diulas 17 Oktober 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

DAVID dari United Kingdom
Keluarga dengan anak kecil
Suite Deluxe
Menginap satu malam di Mac 2014
Good clean and modern rooms close to city and airp
Refurbished rooms very nice
Good staff well manered and helpful
Diulas 16 Oktober 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Byungkon dari Korea Selatan
Pasangan
Suite Deluxe
Menginap satu malam di Julai 2014
Room is good, but no other. .
Wide room, In City, Kind Staff
Not valued compare with Room rate
Diulas 08 Ogos 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Thomas dari Belanda
Pasangan
Suite Eksekutif
Menginap satu malam di Februari 2014
Nice looking rooms, but average hotel
Nearby malls, nice looking rooms
Stayed here for 2 nights with the family, using 3 rooms. The rooms look modern and are clean. 2 Rooms had problems with the water however, which was fixed during our stay. The staff is friendly, but too much focussed on rules rather than on me as a customer. They tried to charge me 900 PHP for a 3rd person I forgot to check in for my 3-person room, even though I paid for 3 persons for my room already. Service wise, other hotels in Davao we visited are generally better. Advantage of this hotel is that it offers 3-person bedrooms, which is not so common yet.
Diulas 02 Mac 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

GEORGIA dari Filipina
Kumpulan
Suite Eksekutif (3 Katil Single)
Menginap 2 malam di Disember 2013
good service of the staff, clean
clean, accessible to any transport vehicle, new
Diulas 01 Januari 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

roger dari Amerika Syarikat
Pasangan
Suite Deluxe
Menginap satu malam di September 2013
Ok for the money
friendly staff, clean rooms good location
The stay was Ok newer design and pleasant rooms . We had a pugged sink and no hot water. The staff tried hard to correct the situation. Room was clean and nice, bed was comfortable. The breakfast was good.
Diulas 25 September 2013
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di hotel ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: