Bagus 7.3
berdasarkan 289 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Bagus



daripada 289 ulasan
  • Kebersihan 7.1
  • Kemudahan 6.2
  • Lokasi 8.2
  • Keselesaan/Standard Bilik 7.6
  • Perkhidmatan 7.3
  • Berbaloi dengan harga 6.7
  • Makanan/Tempat Makan 7.1
Saring ikut

DONALD dari Filipina
Pengembara bisnes
Deluxe
Menginap satu malam di Februari 2016
AN ICON IN DAVAO
APO VIEW HOTEL IS AN OLD HOTEL, BUT IT STILL AN ICON IN DAVAO AND A LANDMARK WITH THE TRADITIONAL DAVAO SPIRIT. THE ROOMS AND FACILITY ARE CLEAN, WITHIN INTERNATIONAL STANDARD. THE STAFF ARE FRIENDLY AND CAN COMMUNICATE WELL IN FOREIGN LANGUAGE.
Diulas 11 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Jose dari Filipina
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe
Menginap satu malam di Julai 2016
Good
Nice
Diulas 22 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

gerald dari Amerika Syarikat
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe
Menginap satu malam di Julai 2016
Bad experience
Free breakfast buffet but only for two person. And they charged us 500php for excess person. Breakfast Food doesnt taste good.
Diulas 18 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Janalle dari Filipina
Pengembara bisnes
Deluxe
Menginap 3 malam di Februari 2016
Very nice hotel
location is ok
Diulas 08 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

jojo dari Filipina
Pengembara bisnes
Deluxe
Menginap satu malam di Julai 2016
Not fair
I booked thru agoda jun 29 to jul 2 for a total rate of P11400. After a few days, I booked my office mate with the same date and accomodation for a total of P9218.61 only. During check in we was inform that existing hotel rate at P2500 per day. Giving me headache how to justify our different rates.
Diulas 08 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

javier dari Filipina
Pengembara solo
Deluxe
Menginap 2 malam di Jun 2016
Site seen it
By far one of the best experience I have so far, I had stay in other Hotel like Marco Polo, but this hotel is the best in price supper clean, the staff were very friendly and helpful in all.. the the breakfast blow my mind the variety of to choose from it. I rate this hotel a most to stay to experience all Davao have to show without blowing up the wallet...
Diulas 04 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Emilie dari Amerika Syarikat
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe
Menginap satu malam di Mei 2016
Rooms smells moldy
I was very disappointed...i booked 3 rooms in one night.as soon as they opened the rooms smells comes out. Moldy smell. Yack....
Diulas 07 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Marie dari Filipina
Pengembara solo
Deluxe
Menginap 3 malam di Jun 2016
Good location
A bit expensive
Diulas 06 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Joan dari Filipina
Pengembara bisnes
Deluxe
Menginap 2 malam di Jun 2016
Good
Good
Diulas 06 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Joan dari Filipina
Pengembara bisnes
Deluxe
Menginap 2 malam di Jun 2016
Good
Good
Diulas 06 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di bilik ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: