2015
Sangat Bagus 7.9
berdasarkan 3295 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Sangat Bagus



daripada 3295 ulasan
  • Kebersihan 7.7
  • Kemudahan 7.7
  • Lokasi 8.8
  • Keselesaan/Standard Bilik 7.9
  • Layanan Kakitangan 7.8
  • Berbaloi dengan harga 7.5
  • Makanan/Tempat Makan 7.4
Saring ikut

RON dari Singapura
Pengembara bisnes
Bilik Superior
Menginap 2 malam di Ogos 2015
Not too bad
Old hotel but convenient
Diulas 09 Ogos 2015

Gim dari Singapura
Kumpulan
Bilik Superior
Menginap 4 malam di Julai 2015
👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
Clean, allowed me to extend check out
Fantastic
Diulas 08 Ogos 2015

kyusik dari Korea Selatan
Pengembara solo
Bilik Superior
Menginap 2 malam di Julai 2015
It was really convinient from airport
Close from the airport , casino, 5stars sevices
Very clean and nice sevice staffs and many thing to do
Diulas 06 Ogos 2015

janelle dari Filipina
Pengembara solo
Bilik Superior
Menginap 2 malam di Julai 2015
waterfront airport hotel
food quality, hotel cleanliness, room size
this hotel is awesome. centrally located; staff are accommodating; having a casino there is an added bonus
Diulas 05 Ogos 2015

janelle dari Filipina
Pengembara solo
Bilik Superior
Menginap 2 malam di Julai 2015
stay at the waterfront airport hotel
location, staff performance, room comfort
excellent hotel. will definitely book again...
Diulas 05 Ogos 2015

steve dari Australia
Pasangan
Suite Deluxe
Menginap 4 malam di Julai 2015
Cebu - opposie airport
loaction to airport, pirce and security
Overall good -however, needed the linen changed before we could use it had stains on the sheet. This was done quickly late evening - but should not have happened. Toilet seat wss faulty
Diulas 05 Ogos 2015

Atmasunu dari Indonesia
Keluarga dengan anak kecil
Bilik Superior
Menginap satu malam di Julai 2015
Nice hotel
Close to airport, clean
but the building looks old.
Diulas 04 Ogos 2015

VALDEMAR dari Jerman
Pasangan
Bilik Superior
Menginap satu malam di Ogos 2015
good hotel to choose if you have a flight to catch
location relative to airport, rooms,
pleasant
Diulas 03 Ogos 2015

Luzelle dari Norway
Keluarga dengan anak kecil
Bilik Superior
Menginap satu malam di Julai 2015
Preferable near airport hotel
Location, service and room
Loved it. It was a rushed decision to book a room here. But not regretting it. We just needed a hotel near the airport becaused we were flying the next day. It was expensived but it was a very nice stay. The food was not included so I paid for our breakfast. Only 1700 for 2 adults and 2 kids (2&6). Buffet style breakfast.
Diulas 31 Julai 2015

Phillip dari Amerika Syarikat
Pengembara solo
Bilik Superior
Menginap 3 malam di Julai 2015
The Waterfront airport hotel is my favorite
The room was very clean and nicely appointed. The restaurant staff was very courteous And the food was good and plentiful .
I have stayed at many hotels in Cebu and before this stay I would say the Henry hotel is the best but now the waterfront airport hotel is my new favorite in Cebu. It is a little far from malls but everything else was great. I will be back .
Diulas 31 Julai 2015


1

2

3

1234

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: