Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Baik



daripada 381 ulasan
  • Kebersihan 5.9
  • Kemudahan 3.7
  • Lokasi 6.8
  • Keselesaan/Standard Bilik 6.8
  • Perkhidmatan 6.9
  • Berbaloi dengan harga 6.6
  • Makanan/Tempat Makan 5.4
Saring ikut

Cicel dari Filipina
Pasangan
Suite Junior
Menginap satu malam di Ogos 2011
fair enough!
pool. condotel type
Okay
Diulas 18 Mei 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Niklas dari Sweden
Kumpulan
Suite Junior
Menginap satu malam di Disember 2014
Like a horror movie
Disaster
Diulas 01 Januari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Joel dari Amerika Syarikat
Pengembara solo
Suite Junior
Menginap 4 malam di Januari 2014
comfortable and cheap
comfortable, cheap, good staff
good stay. location is on Mactan island, so a little far from the city, but the price can't be beat.
Diulas 21 Disember 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Iago dari Sepanyol
Keluarga dengan anak kecil
Suite Junior
Menginap satu malam di November 2014
not so good
close to the airport,
no wifi in the room we were given, no food available, airport transfer on arrival requested didn't come, no room service came at all
Diulas 16 November 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

maja dari Filipina
Kumpulan
Suite Junior
Menginap satu malam di April 2012
Satisfied.
KITCHEN AREA, location, airport service.
Overall great. Swimming pool is not available when we checked in.
Diulas 14 November 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

hsiuchuan dari Taiwan
Pengembara solo
Suite Junior
Menginap satu malam di November 2014
near airport
location
Diulas 14 November 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Michael dari Amerika Syarikat
Pengembara solo
Suite Junior
Menginap satu malam di Oktober 2014
good staff
staff,room facilities,hot water
just a short stay 'cuz I had an early flight in the morning. very close to airport-great for that- but not an area I'd like to walk around at night. staff was great
Diulas 16 Oktober 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Mark dari New Zealand
Pengembara solo
Suite Junior
Menginap satu malam di Oktober 2014
really bad standard
The hotel is really run down on a dirty back street with no quick access to any shops. I saw no one else in the few hours I stayed there...wonder why....the standard of the room was poor, the a/c didn't cool the room at all even after 3 hours of being on. No linen for the bed and no cellphone reception inside the hotel plus very poor WiFi signal (1 bar if standing right next to the door). The hotel was so poor quality that I left and went to another hotel even though there was no refund. Really do not recommend it.
Diulas 08 Oktober 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

CHERRY dari Filipina
Keluarga dengan anak kecil
Suite Junior
Menginap satu malam di Ogos 2014
Not that good to stay
The pool was nice. The location is near the airport which is nice.
My stay was not that good bec the air condition is not functioning well. The shower also not functioning well. No door mats. We found louse in our extra bed.
Diulas 04 September 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

ya dari Taiwan
Pasangan
Suite Junior
Menginap satu malam di April 2012
Nice place to stay overnight
Friendly cleark, lovely room, and good location
Diulas 26 Ogos 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di bilik ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: