Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Hebat



daripada 863 ulasan
  • Kebersihan 8.7
  • Kemudahan 7.5
  • Lokasi 7.7
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.5
  • Layanan Kakitangan 8.4
  • Berbaloi dengan harga 8.5
  • Makanan/Tempat Makan 7.8
Saring ikut

Mae dari Filipina
Pasangan
Suite Superior
Menginap satu malam di Ogos 2016
REALLY GOOD PLACE TO STAY.
room had complete amenities. Microwave, ref, beverages. Bed was clean and comfortable. the view from the 9th floor was great! and the classy feeling you get when you enter the hotel was one of my best. :) will definitely book again on my next stop over in cebu..:)
Diulas 25 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Sebastian dari Jerman
Pasangan
Suite Superior
Menginap 2 malam di Ogos 2016
A very good hotel that i can recommend
The rooms are big and in a very good state, and the breakfast buffet is tasty and plenty. The staff is friendly, the hotel looks inviting.
Diulas 24 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Chen dari China
Pasangan
Suite Deluxe
Menginap 2 malam di Ogos 2016
Pleasant nice place to live
Pleasant nice place to live
Diulas 23 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

mustafa dari Arab Saudi
Keluarga dengan anak kecil
Suite Superior
Menginap 4 malam di Ogos 2016
clean and nice stuff
clean and nice stuff
Diulas 23 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Antonio dari Filipina
Pelancong bisnes
Suite Superior
Menginap 3 malam di Ogos 2016
very nice hotel
very nice hotel
Diulas 21 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Jacqueline dari Filipina
Pelancong bisnes
Suite Superior
Menginap 3 malam di Ogos 2016
Good stay
Overall stay was pleasant, i believe we got a good value for our money and more.Lobby is nice and elegant, rooms are clean and breakfast was overwhelming. Would definitely book again in my future cebu trips.
Diulas 19 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Gerry dari Filipina
Pelancong bisnes
Suite Superior
Menginap 2 malam di Ogos 2016
Gerry F.
Very nice experience with this hotel. I also like the buffet style breakfast typical of 5-star hotels. - from a Cargo Executive
Diulas 19 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Jinil dari Korea Selatan
Pelancong solo
Suite Superior
Menginap 2 malam di Ogos 2016
Good
It's good
Diulas 17 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Joan dari Filipina
Pasangan
Suite Superior
Menginap satu malam di Ogos 2016
Accessible location, friendly staff, clean
What I read in the reviews was true- friendly staff, convenient, affordable. the breakfast buffet was not as good as they say it was but it kept my tummy full. Room was smaller but we had a double bed and a clean bathroom. Bring ur own toiletries as they do not include a free toothbrush and toothpaste
Diulas 17 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Maria dari Filipina
Pasangan
Suite Superior
Menginap 2 malam di Ogos 2016
good
no floor rags
Diulas 17 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

2

3

1234

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: