Bagus 7.4
berdasarkan 159 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Bagus



daripada 159 ulasan
  • Kebersihan 7.1
  • Kemudahan 7.1
  • Lokasi 7.6
  • Keselesaan/Standard Bilik 7.3
  • Layanan Kakitangan 7.7
  • Berbaloi dengan harga 7.8
  • Makanan/Tempat Makan 6.5
Saring ikut

CARLOS dari Amerika Syarikat
Pengembara solo
Bilik Single Bajet
Menginap 2 malam di Julai 2016
I will be back next time in cebu
I enjoyed my stay at the hotel. The staff was very friendly,knowledgeable, and accommodating. I could not have asked for much more at this price point.
Diulas 26 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Fatimah dari Filipina
Pengembara solo
Bilik Single Bajet
Menginap 2 malam di Julai 2016
Fine
It's ok.
Diulas 25 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

steve dari Switzerland
Pengembara solo
Bilik Bajet Double
Menginap 3 malam di Jun 2016
Great place
Friendly staff, room clean, 15 min walk to mango and to ayala
Diulas 07 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Ian dari Filipina
Pengembara bisnes
Bilik Bajet Double
Menginap 3 malam di Jun 2016
Allsons Inn Services
We ask to clean the room when we leave but when we return the room is as is, we ask the staff/front desk to deliver the food at the roof deck but instead of roof deck it was delivered on the room occupied. Also services is not good, we ordered a complete set of lunch but there are no glass of water and ice.
Diulas 30 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Ashley dari Kanada
Pasangan
Bilik Bajet Keluarga (2 Dewasa dan 1 Kanak-Kanak)
Menginap satu malam di Mac 2016
Clean and convenient
Location was good, central area of the city. Room was nice and clean, weak wifi, decent bathroom. Really enjoyed the facilities (good breakfast and gym) however for the price I felt those should've been included. Staff was friendly and helpful.
Diulas 27 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

michel dari Belanda
Pengembara solo
Bilik Deluxe Double Ensuite
Menginap 4 malam di Jun 2016
Ok
2 time been here, now 6 floor ,wifi bad,only in toilet ok....early in the morning many noice in the hall..late much talking in the hall...the rest its ok,the massage on the 2 floor is. A 9...
Diulas 26 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Brandon dari Amerika Syarikat
Pengembara solo
Deluxe Single
Menginap 7 malam di Jun 2016
As mentioned in other reviews good walking distance to Ayala, Mango, Fuente.
The restroom floor was dirty, and never properly cleaned.
Diulas 25 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Ramast dari Mesir
Pengembara solo
Bilik Bajet Double
Menginap satu malam di Jun 2016
Not very far from Airport, clean and not expensive
The good: * Pretty close to airport (45min in traffic) * Close to a two big malls with lot of restaurants * Friendly and helpful staff * Not expensive The bad: * ridiculously huge key chain. I am giving 2 start for "facilities" because of this. Its larger than pocket and key is soldered in it so you can take it out. * No nearby eating place (julibo is closed currently), malls are between 20 to 30 min walking distance. * power slots are the American ones so bring your adapter Where to eat? Robinsons Fuente has food court as ground floor which both good and cheap also there is many fast food restaurants in front of it. If you are looking for something fancy and huge, go to Metro Mall (Cardinal Rosales Avenue street)
Diulas 24 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

carl dari United Kingdom
Pengembara solo
Bilik Deluxe Double Ensuite
Menginap 4 malam di Jun 2016
Compared to other hotels value for money
Walking distance to Mango square and Ayala shopping mall. Adequate gym
Diulas 20 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Meneleo dari Amerika Syarikat
Pengembara solo
Bilik Bajet Double
Menginap 2 malam di Mei 2016
nice stay
Food was good but no restaurant just room service and reasonable price. Close to night life. Able to walk at night and close to shopping mall and restaurants.
Diulas 11 Mei 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di hotel ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: