Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Sangat Bagus



daripada 306 ulasan
  • Kebersihan 8.0
  • Kemudahan 6.5
  • Lokasi 7.2
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.2
  • Perkhidmatan 8.1
  • Berbaloi dengan harga 8.4
  • Makanan/Tempat Makan 7.1
Saring ikut

Qian dari China
Kumpulan
Deluxe Twin
Menginap satu malam di Februari 2015
nice hotel
the staff, the room condition
i sleep very well
Diulas 02 Mac 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Tamara dari Kanada
Pasangan
Deluxe
Menginap satu malam di Februari 2015
Great staff!
Staff, big room, free pick up and dropoff
The staff was great. Allowed us to store luggage for 2 nights when we visited another island before our one night stay at the hotel. Breakfast was great. Room was big. Good value for price.
Diulas 25 Februari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Nikkoh dari Filipina
Pengembara bisnes
Suite
Menginap satu malam di Februari 2015
Spacious rooms.
Spacious rooms, price, quiet neighborhood
Spacious rooms but needs renovation..
Diulas 22 Februari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

stanley dari Amerika Syarikat
Pengembara solo
Deluxe
Menginap 2 malam di Februari 2015
good location and friendly staff
friendly staff, good location, airport shuttle
Friendly staff, rooms need some renovation, breakfast ok, location away from busy street, airport shuttle.
Diulas 11 Februari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

shuang dari China
Pasangan
Deluxe
Menginap satu malam di Mei 2014
Good for overnight
Breakfast is normal, bed is not very clean, as summer, there are many small bugs
Very good
Diulas 09 Februari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Jeffrey dari Amerika Syarikat
Pengembara solo
Deluxe
Menginap 2 malam di Januari 2015
My stay
Cleanliness,value, free ride to pier.
It was good room was huge. The free ride to the pier was nice. It is a short walk to downtown.
Diulas 30 Januari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Joenard dari Filipina
Pasangan
Deluxe
Menginap 2 malam di Ogos 2014
Nice but the food are alwys Cornbeef
Staff, Room and Bathroom
Its a beautiful place but I dont like he beakfast its the same for wo days since i book in AGODA.
Diulas 04 Januari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Hachem dari Lubnan
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe Twin
Menginap 2 malam di Ogos 2011
My stay
Wide room , have transport to airport
i was with my family when they asked for extra bed for the kids , its good for short time temporary traveller
Diulas 26 Disember 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Bogdan dari Jerman
Pengembara solo
Suite
Menginap 5 malam di Disember 2014
Nice stay, kindly staff, friendly manager
Big rooms, quiet location, hold very clean
My stay here was very nice and plaesantly. Good place for explore the city Tagbilaran, Island Bohol and Panglao. Hotel located not far from pier and has free transfer from / to feries and airport. I was nice surprice from this hotel. I can recomend this hotel for families as well as for singel travelers.
Diulas 22 Disember 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Anna dari Filipina
Kumpulan
Deluxe
Menginap 3 malam di November 2014
My stay at the pension house
The cleanliness of the room, the strategic location, the staff
It was a nice experience so far
Diulas 27 November 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di bilik ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: