Sangat Bagus 7.8
berdasarkan 2053 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Sangat Bagus



daripada 2053 ulasan
  • Kebersihan 8.1
  • Kemudahan 7.5
  • Lokasi 7.5
  • Keselesaan/Standard Bilik 7.9
  • Layanan Kakitangan 8.0
  • Berbaloi dengan harga 8.1
  • Makanan/Tempat Makan 7.2
Saring ikut

JESUSA dari Filipina
Keluarga dengan anak remaja
Standard Twin atau Double (Bangunan Utama)
Menginap 2 malam di Ogos 2016
Family
Spacious room, good ambiance, nice swimming pool, accessible to all - beach, restaurant, groceries etc. We will definitely stay here again. Highly recommended to travelers.
Diulas 02 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Samuel dari Filipina
Keluarga dengan anak kecil
Standard Twin atau Double (Bangunan Utama)
Menginap satu malam di Ogos 2016
Value for money
Hotel has good location, nice pool and very clean.
Diulas 01 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Vladimir dari Filipina
Kumpulan
Junior Suite (West Wing)
Menginap satu malam di Ogos 2016
Good place to stay.
Very big room. We stayed in a junior suite. We are group of four and the room is very spacious that it can accommodate more than that. Though we were not able to use the facilities as we checked in late and left early the next day.
Diulas 31 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Patrik dari Switzerland
Pasangan
Deluxe Double Sayap Barat (Aras Deluxe)
Menginap 2 malam di Ogos 2016
Very clean, very good
The staff was very helpful and they has everything you need! despite the shower water was salt water (I guess its from ocean) everything was pretty neat! I wouldn't recommend to eat breakfast in the hotel cuz it's not value for the price.
Diulas 27 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

jade dari Filipina
Pasangan
Twin Standard Sayap Barat Larangan Merokok
Menginap 2 malam di Ogos 2016
satisfied client...
I love the place....the food...location..services, facilities and the staff.. thank you PRP for taking good care of us....:-) xoXo
Diulas 25 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Lee dari United Kingdom
Pasangan
Standard Twin atau Double (Bangunan Utama)
Menginap 6 malam di Ogos 2016
Good location, good value for money
This hotel is in a good position in Panglao. The pool is a real bonus and frankly better than the infinity pool at South Sands Resort Hotel that is very upmarket. The rooms are basic but adequate and have television, WiFi and air conditioning. The staff are obliging and friendly and I would firmly recommend this hotel.
Diulas 21 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

yinsu dari Korea Selatan
Pasangan
Standard Twin atau Double (Bangunan Utama)
Menginap satu malam di Ogos 2016
reasonon price
overall is goood
Diulas 20 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

TAEHYUN dari Korea Selatan
Pasangan
Standard Twin atau Double (Bangunan Utama)
Menginap 2 malam di Ogos 2016
totally good
but not fitted to couple
Diulas 06 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

william dari United Kingdom
Keluarga dengan anak kecil
Keluarga Superior -Bangunan Utama
Menginap 3 malam di Julai 2016
value for money in Bohol
great food here in regents park , rooms very clean swimming pool is very clean and a good depth , only downside for the property it goes onto a road with fast traffic right outside the main doors
Diulas 13 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Kirk dari Filipina
Pasangan
Deluxe Double Sayap Barat (Aras Deluxe)
Menginap 2 malam di Jun 2016
Panglao Regents Park is the best!
It was my birthday and I had a great time!
Diulas 30 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di hotel ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: