Sangat Bagus 7.9
berdasarkan 818 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Sangat Bagus



daripada 818 ulasan
  • Kebersihan 8.4
  • Kemudahan 7.1
  • Lokasi 7.5
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.1
  • Perkhidmatan 8.1
  • Berbaloi dengan harga 8.3
  • Makanan/Tempat Makan 6.7
Saring ikut

Alvin dari Filipina
Keluarga dengan anak remaja
Bilik Keluarga
Menginap 2 malam di Jun 2016
Good location. Fair price.
Fair enough for the price you pay. Walking distance to beach front. Friendly staff. Cool and comfortable rooms. Final deciding factor is it's the only accomodation that has a room for 6 pax. 1 King, 1 Queen and 1 Double deck single beds. Perfect for what we need. Family bonding 24/7! Precy is a great staff!
Diulas 07 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Kristoffer dari Guam
Kumpulan
Standard Penyaman Udara
Menginap satu malam di Jun 2016
Not good resort
We asked the lady for a shampoo but she refused to give us because she said why we are asking for a shampoo while we will check-out soon. I don't want this recommend this hotel.
Diulas 07 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

RIZALNA dari Filipina
Keluarga dengan anak remaja
Standard Penyaman Udara
Menginap satu malam di April 2016
Clean rooms and facilities, comfy beds,relaxing time swimming in the pool ...
Staff were friendly and accommodating... We requested for rooms on the ground floor near the pool for easy access.
Diulas 31 Mei 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Floricel dari Filipina
Keluarga dengan anak remaja
Keluarga
Menginap satu malam di Mei 2016
Good stay
PROS: Family room was more than expected. It was spacious and can actually accommodate more than 6 persons. Beds were so comfy. Air conditioner can't cool the entire room but fans were provided. They have a great and relaxing pool. CONS: Restaurant is pricey. Assigned staff was not paying attention and lacks professionalism. Walking distance to the beachfront but still not advisable for those with young children or knee problems (like my mother’s that time).
Diulas 31 Mei 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Viena dari Filipina
Pasangan
Standard Penyaman Udara
Menginap satu malam di Mei 2016
Everything seems old
The only advantage is the king sized bed. Location could be a plus if the surrounding wasn't that dirty.
Diulas 25 Mei 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

NORAZLINDA dari Malaysia
Pengembara solo
Standard Penyaman Udara
Menginap 3 malam di Mei 2016
clean the room
the room so clean snd the staff also helpfull
Diulas 22 Mei 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Gary dari Ireland
Pasangan
Standard Penyaman Udara
Menginap 2 malam di Mei 2016
decent
Room was good. Great bed. Good aircon. Breakfast poor.
Diulas 16 Mei 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Maureen dari Filipina
Keluarga dengan anak remaja
Keluarga
Menginap 3 malam di April 2016
Good
very spacious room, walking distance to/from the beach where food is everywhere, service was average but staff are attentive to our needs, pool is not that big but weve enjoyed it, i will recommend this place, very ideal for a big family.
Diulas 03 Mei 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Mark dari Filipina
Pasangan
Standard Penyaman Udara
Menginap 3 malam di April 2016
nice location
very affordable & nice place to stay in. food at the restaurant is kinda price-y though.
Diulas 28 April 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Pawel dari Poland
Pasangan
Standard Penyaman Udara
Menginap 6 malam di Mac 2016
COOL!
Very good hotel, nice clean close to the beach about 2min to the beach . spent the last 6 nights at Panglao honestly recommend it, and if I come back there for sure I'll be there again guest , the best choice in quality price ratio on the island. COOL!
Diulas 30 Mac 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di bilik ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: