arrow-up-icon
Kembali ke maklumat hotel

Hebat 8.3
berdasarkan 3979 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Hebatdaripada 3979 ulasan
  • Keadaan Hotel/Kebersihan 8.2
  • Kemudahan 8.0
  • Lokasi 9.3
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.3
  • Layanan Kakitangan 8.1
  • Berbaloi dengan harga 7.8
  • Makanan/Tempat Makan 7.8

Lisoffuan A.
Malaysia
01 Disember 2012
Lovely hotek and service with a smile
Best features of the hotel
Grand millennium sememangnya tidak asing lagi bagi mereka yang selalu traveling. Keadaan hotel ini amat memuaskan disebabkan beberapa faktor utama yang terdapat disekelilingnya. Jalan bukit bintang sudah terkenal dengan kesibukannya begitu juga shopping mall pavillion yang tersergam dibsebelah hotel ini. Keadaan ini memmbuatkan pelancong tidak akan jemu bermalam didalamnya bahkan masa akan terassa begitu cepat berlalu. Kemudahan seperti perkhidmatan awam, restoran biasa dan bertaraf antarabangsa, mini market, dan pelbagai lagi. Boleh dikatakan hotel ini dengan lokasinya yang amat strategik sangat sesuai untuk dikunjungi.

shahrulhisham I.
Malaysia
24 Julai 2012
."Lovely hotel and service with a smile"
hotel yang cantik dan besar
hotel yang besar ,bersih.mempunyai staff yang pandai melayan pelanggan.bilik juga selesa dan besar.. bagi pegembara,bercuti dan juga ahli perniagaan

Lisoffuan A.
Malaysia
24 Jun 2012
Lovely hotel and service with a smile
Best features of the hotel
Hotel yang sangat menarik. Bilik yang begitu memberansangkan dan membuatkan diri sentiasa ingin senyum. Hotel dan keadaan bilik yang didiami adalah sangat bertepatan dengan kemahuan bagi setiap mereka yang databg berbulan madu di Kuala Lumpur. Keadaan persekitaran yang masyhur membuatkan pengunjung tidak jemu dan mudah dari segala aspek. Staff yang sangat friendly senang untuk dihubungi dan meminta sebarang bantuan. Begitu profesional. Harap dapat mengekalkan keadaan ini dan jika dapat diberi penambahbaikan adalah sangat baik untuk masa depan hotel.

saiful A.
Malaysia
24 April 2012
24hrs room service
centre of kuala lumpur city
pa a keseluruhan temp at yang baik lokasinya...mudah utk kemana-mana destinasi public transport berdekatan hotel

mohamad A.
Malaysia
18 Februari 2010
selesa
mewah dan terbaik
no komen
ruang legar yang hebat, membuat anda terpersona dengan dekorasi yang cantik yang melambangkan kemewahan. lokasi yang stategik memudahkan untuk membeli-belah sambil menikmati panorama bandaraya kuala lumpuryang tidak pernah sepi dengan kenderaan dan warganya. ruang dekorasi dalaman kamar hotel yang indah dan bersesuaian untuk untuk pasangan yg berbulan madu. keselamatan juga dipraktik oleh pihak hotel, seperti untuk ke tingkat yang lain anda perlu memdapat permisian dahulu. keseluruhannya cemerlang.

Angela N.
Malaysia
23 Julai 2016
Great place to stay
A great place to stay while visited to Kuala Lumpur city Center, especially for people who likes to shop . Pavilion shopping mall is just next building to the hotel itself . I sure will stay here again for my next trip .

jacinth C.
Singapura
22 Julai 2016
Location is excellent
Had a great stay- good location, service and comfortable stay

Seow L.
Malaysia
22 Julai 2016
Not Good
Breakfast - not good

James N.
Singapura
21 Julai 2016
something to note
The WC is not comfortable at all. There is no hand spray and the sitting area is partially covered by the "water spraying seat". As a five star hotel, at least replace a good WC with good quality.

MOHAMMED A.
Arab Saudi
18 Julai 2016
great location
its nice for shopping and night life