Kembali ke maklumat hotel

2015
Hebat 8.5
berdasarkan 17081 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Hebat



daripada 17081 ulasan
  • Keadaan Hotel/Kebersihan 8.9
  • Kemudahan 8.8
  • Lokasi 8.5
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.7
  • Layanan Kakitangan 8.7
  • Berbaloi dengan harga 8.1
  • Makanan/Tempat Makan 7.8
Saring ikut

RUDI A. dari Indonesia
Kumpulan
Menginap satu malam di April 2013
fantastic ranjang dan kamar besar sekali
luas kamar yang sangat besar, ranjang yang besar dan kamar mandi yang besar
sangat memuaskan, kamarnya sangat besar, bersih, kamar mandi yang sangat luas
Diulas 26 April 2013

Henry T. dari Indonesia
Pasangan
Menginap satu malam di Oktober 2012
hotel location great and huge room
huge room
The hotel location is great, have giant shopping mall and casino, sometime have good exhibition or show, the room is huge , free transfer bus from and to sands hotel, macau ferry
Diulas 15 Oktober 2012

Trisno T. dari Indonesia
Keluarga dengan anak remaja
Menginap 2 malam di Ogos 2012
hotel terbesar di macau
hampir semuanya perfect
pengalaman yang tidak dapat terlupakan
Diulas 03 September 2012

Trisno T. dari Indonesia
Keluarga dengan anak remaja
Menginap 2 malam di Ogos 2012
hotel yang termegah dan lengkap di macau
hampir semuanya perfect
hotel yang termegah dan lengkap di macau, pelayanannya baik memuaskan, pemandangan yang bagus.
Diulas 03 September 2012

yulius -. dari Indonesia
Kumpulan
Menginap satu malam di Disember 2010
two tumb up
nice
nothing
luar biasa... harga murah kualitas hotel luar biasa bagi yang mau ke macau sudah tidak salah kalau venetian adalah hotel pilihan anda
Diulas 05 Januari 2011

Jane D. dari Filipina
Pasangan
Menginap satu malam di Ogos 2016
Beautiful hotel with nice suites
Decor was nice! Love the bed curtains and the bathroom. We arrived Sunday afternoon and there was a queue in the South lobby for check-in, but they provided water and candy while waiting. Free wifi everywhere. My only complaint: no convenience store or mini-supermarket inside the entire resort (or maybe I am wrong)
Diulas 30 Ogos 2016

Anna H. dari Indonesia
Keluarga dengan anak remaja
Menginap satu malam di Ogos 2016
Nice hotel and shopping area
perfect hotel..I like this all
Diulas 30 Ogos 2016

Novita F. dari Indonesia
Kumpulan
Menginap satu malam di Ogos 2016
Luxurious hotel without the high price tag
The hotel is very luxurious, bathroom is very exquisite and the room itself is very cozy. Though the bed is too soft for my taste. And there's a hint smell of tobacco in the hallway even though our room is a non smoking one. Overall it was a very pleasant stay, prompt and hospitable service.
Diulas 29 Ogos 2016

sjafei S. dari Indonesia
Keluarga dengan anak kecil
Menginap satu malam di Ogos 2016
amazing hotel
Would stay in this hotel again
Diulas 25 Ogos 2016

Gagandeep W. dari India
Keluarga dengan anak kecil
Menginap satu malam di Ogos 2016
Lovely hotel, too huge!
We had a great time at the Venetian. The staff is exceptional! Always helpful, and ready to solve any inquiry or issue. We booked the Bella Suite, and it was HUGE! The staff also sent a birthday cake and cookies as it was my daughter's birthday! Simply awesome!
Diulas 25 Ogos 2016