2015
Sangat Bagus 7.9
berdasarkan 12329 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Sangat Bagus



daripada 12329 ulasan
  • Kebersihan 8.4
  • Kemudahan 7.8
  • Lokasi 7.6
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.3
  • Perkhidmatan 8.1
  • Berbaloi dengan harga 8.0
  • Makanan/Tempat Makan 6.9
Saring ikut

KAN dari Macau
Pengembara bisnes
Menginap satu malam di Ogos 2014
Good location
Good location,clean room,good service
Good location
Diulas 18 Ogos 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Goh dari Singapura
Pasangan
Menginap satu malam di Ogos 2014
repeat customer
cosy room with big and bright bathroom. Walking distance to major attractions
Overall is ok, except while checking in, one of the male staff was very unfriendly, or unwilling attitude. NOt so nice to mention his name.
Diulas 16 Ogos 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

KANGMAN dari Korea Selatan
Pasangan
Superior Twin
Menginap satu malam di Jun 2014
good
good
good
Diulas 15 Ogos 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Jason dari Singapura
Pengembara bisnes
Menginap 2 malam di April 2014
Location
Good location
Diulas 15 Ogos 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

kin dari Hong Kong
Pasangan
Deluxe Twin
Menginap satu malam di Mac 2014
good
clean
so good
Diulas 15 Ogos 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Katherine dari Filipina
Kumpulan
Superior Twin
Menginap 2 malam di Julai 2014
Good hotel
Location, cleanliness, good service
Diulas 14 Ogos 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

LI dari Hong Kong
Pasangan
Menginap satu malam di Ogos 2014
Location not bad and helpful staffs
The swimming pool is clean, fancy room and comfort bed
Royal Hotel is above standard and valuable one. They provide good service and all the staffs are so helpful and nice. We had a free upgrade to the deluxe room at higher floor which have nice view from the hotel room. I did mark the request when I made the booking, I think they would try to fulfill the customers request as they can. The hotel is clean. I would stay here again.
Diulas 14 Ogos 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Sara dari Hong Kong
Pasangan
Menginap satu malam di Ogos 2014
Price reasonable
Price good, with casino although loss money, location convenience
2 points need to improve: 1) Twin bed size too small, even doesn't fit one person sleep on it. 2) Only one person can enjoy wi-fi, at room or lobby.
Diulas 14 Ogos 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Boon dari Malaysia
Keluarga dengan anak remaja
Superior Twin
Menginap satu malam di Januari 2014
Good location
good location, easy to get taxi, helpful staffs
The hotel is quite old but in good maintain. We booked twins bed room, however the bed is not queen size bed but only single bed which is different with the picture we saw when we book. Even when book we have mentioned to get two queen size bed but it does not manage to. however, the good location is really convenience to us.
Diulas 14 Ogos 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Yuen dari China
Pasangan
Menginap satu malam di April 2014
fair price and standard
quite location, shuttle bus to 金莎 and ferry
it is okay
Diulas 13 Ogos 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di hotel ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: