Kembali ke maklumat hotel

2015
Hebat 8.6
berdasarkan 2485 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Hebat



daripada 2485 ulasan
  • Keadaan Hotel/Kebersihan 9.2
  • Kemudahan 8.8
  • Lokasi 8.5
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.9
  • Layanan Kakitangan 8.9
  • Berbaloi dengan harga 8.0
  • Makanan/Tempat Makan 7.9
Ulasan sahih

Stella L. dari China
Pelancong solo
Menginap satu malam di Julai 2016
LOVE IT!
friendly staff and a real 5 star hotel. worth living.
Diulas 27 Julai 2016

eddy P. dari Indonesia
Keluarga dengan anak remaja
Menginap satu malam di Jun 2016
great facilities, have mini waterpark.
room very comfort, very clean, helpfull staff and friendlystaff. definitely stay in here again when we visit macau again
Diulas 19 Julai 2016

Wong W. dari Hong Kong
Keluarga dengan anak kecil
Menginap 2 malam di Julai 2016
Good weekend relaxing place esp with kid
The Cotai is great with water playing facilities which is friendly to both kids and elderly, My family has a good stay and play there!
Diulas 18 Julai 2016

Mark B. dari Filipina
Pasangan
Menginap satu malam di Julai 2016
vacation
its very nice
Diulas 15 Julai 2016

Wai K. dari Hong Kong
Keluarga dengan anak kecil
Menginap satu malam di Julai 2016
Grand Resort Deck is great
The Grand Resort Deck in Hotel Okura is a good activity for family with kids. Even very small kids will enjoy there.
Diulas 14 Julai 2016

Hiu K. dari China
Pasangan
Menginap satu malam di Julai 2016
Good
Good service
Diulas 12 Julai 2016

Yuet W. dari Hong Kong
Keluarga dengan anak kecil
Menginap 2 malam di Julai 2016
not all swimming pool can be use, and the one next to glaxy hotel is also exclusive for their own ho
Not really happy with all the swimming pool for cleaness. also some exclusive. the one next to glaxy hotel is also exclusive for their own hotel when I went in... not good.
Diulas 12 Julai 2016

Yuen Y. dari Hong Kong
Pasangan
Menginap satu malam di Jun 2016
Wonderful
good location, clean and comfortable and polite staff. Was surprised by the free b-day cake and wine for my fiend, we enjoy the Grand Resort Deck too!
Diulas 06 Julai 2016

Kho M. dari Malaysia
Keluarga dengan anak kecil
Menginap 2 malam di Julai 2016
Is ok
Better
Diulas 05 Julai 2016

SUK L. dari Hong Kong
Keluarga dengan anak kecil
Menginap satu malam di Julai 2016
summar holiday
the service was really good and the facility also perfect.
Diulas 04 Julai 2016