Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Bagus



daripada 3976 ulasan
  • Kebersihan 7.8
  • Kemudahan 7.0
  • Lokasi 7.3
  • Keselesaan/Standard Bilik 7.5
  • Perkhidmatan 7.6
  • Berbaloi dengan harga 7.5
  • Makanan/Tempat Makan 6.5
Saring ikut

Jenette dari Filipina
Pasangan
Deluxe Eksekutif
Menginap satu malam di Julai 2014
Bad Aircondition, WiFi NOT FREE!!!
location
We got the executive suite for quite high price but the room is a bit warm because of the poor air conditioning! There was also NO FREE WiFi in the room -- only they have it in the lobby that is why waiting area in the lobby is always crowded. The bathroom is too smaill especially the bath tub! Overall, not worth the money! Will not stay again here!
Diulas 24 Julai 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Hai dari Hong Kong
Kumpulan
Premier
Menginap satu malam di Julai 2014
the hotel was clean and very pleasant.
location, value for money and cleanliness
our stay was smooth sailing with no problems thoughtout the period of time we spend there.
Diulas 22 Julai 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

YIN dari China
Pelancong bisnes
Premier
Menginap satu malam di Julai 2014
na
na
Diulas 21 Julai 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Jerry dari Indonesia
Pasangan
Premier
Menginap satu malam di Julai 2014
Hard to communicate with local people
Clean, Quite, and Luxuary
It is recommended hotel but quite hard to find public transport!
Diulas 21 Julai 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

LAI dari Hong Kong
Pelancong bisnes
Premier
Menginap satu malam di Oktober 2013
very good
Good location, good food, transportation just ok
Good
Diulas 21 Julai 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Norman dari Filipina
Keluarga dengan anak kecil
Premier
Menginap satu malam di Julai 2014
comfortable
accessibility, comfortable
It was a comfortable and relaxing stay but we were not assisted by any staff when we checked out and tried to find a taxi. We had to get a taxi on our own with all our big luggages in tow. We had to compete with other outsiders who were at the corner to get our own taxi cab.
Diulas 20 Julai 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

NITIN dari India
Keluarga dengan anak kecil
Premier
Menginap satu malam di Julai 2014
Grandview is a budget hotel for families
Cleanliness, Big sized rooms, access to public transport
The Receptionist(while checking in) was very rude & unfriendly. She didn't bother answer my simple queries about Macau & nearby locations. I asked her questions in English, it seemed as if I'm from another world. Her English accent is so ridiclous, I was not able to understand a single word. The hotel location is just so-so, next to a grocery shopping area, and its very far from Cotai Strip. Don't even think you can walk upto that area. Taxi driver will charge you anything from 25~30MOP one-way. Rooms are nice, and clean (but that's what you'd expect after paying so heavy price)
Diulas 16 Julai 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

CHAI dari Malaysia
Pasangan
Premier
Menginap 2 malam di Jun 2014
I will stay in this hotel again
Clean, friendly and comfort
Nice location, clean room, friendly staff. I will back to this hotel again
Diulas 14 Julai 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

WAI dari China
Pelancong bisnes
Premier
Menginap 4 malam di Julai 2014
nice place but too quite
good location, convenience, clean
no wifi, if we buy wifi is talking MOP200 for a day, too expensive, lobby is too small and all chinese there keep yelling and very noisy the hotel itself is not a problem but the guests are problems
Diulas 13 Julai 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

siak dari Singapura
Pasangan
Premier
Menginap satu malam di Julai 2014
big room n big double bed.
bed,clean roon,near to airport
good,
Diulas 13 Julai 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di bilik ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: