Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Bagus



daripada 3976 ulasan
  • Kebersihan 7.8
  • Kemudahan 7.0
  • Lokasi 7.3
  • Keselesaan/Standard Bilik 7.5
  • Layanan Kakitangan 7.6
  • Berbaloi dengan harga 7.5
  • Makanan/Tempat Makan 6.5
Saring ikut
Ulasan sahih

Napolion dari Indonesia
Pasangan
Premier
Menginap satu malam di Ogos 2014
2 Stars Hotel
F&B is good
Better forget it
Diulas 14 September 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Theresa dari Singapura
Pasangan
Premier
Menginap 2 malam di September 2014
Not so good anymore
location, near supermarket, near eateries
Not good anymore since change of management. Been staying there since 2009
Diulas 14 September 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Maria dari Filipina
Kumpulan
Premier Deluxe
Menginap 4 malam di September 2014
i find grandview hotel staffs very accomodating.
very good service by the staffs, peaceful environment surrounding the hotel
My stay was good. My husband and i are happy with the service. Friendly staffs and very polite.
Diulas 11 September 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

cheung dari Hong Kong
Pelancong bisnes
Premier Deluxe
Menginap 4 malam di September 2014
Nice Hotel, Good Service and Great View
Nice Hotel, Good Service and Great View
Diulas 11 September 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Amerah dari Filipina
Keluarga dengan anak kecil
Premier
Menginap satu malam di Ogos 2014
SuperB!!
clean, accessible and affordable
it was very good, majority of the staff are filipinos and they were all very helpful and will suggest place to go too especially for tourist. the place is near Venetian Macau, Galaxy and City of dreams.
Diulas 11 September 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

henry dari British Indian Ocean Territory
Pelancong bisnes
Premier
Menginap satu malam di Ogos 2014
Frank opinion
Hotel misrepresented , Should be rated two and one half star at best. Would you believe they even charged for WI F1 connection to my room !! Food was disgusting and staff refused to bill the meal to my room . I had to pay for it separately I was entertaining important guests from the Jockey Club , so you can imagine how I felt. They also noted the poor quality of the food. .
Diulas 11 September 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

jacqueline dari Filipina
Pasangan
Premier Deluxe
Menginap 3 malam di Ogos 2014
macau visit
they have filipino staff, near bus station
Disappointed because no wifi acces, noisy guests
Diulas 10 September 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Loran dari Amerika Syarikat
Pelancong bisnes
Premier
Menginap 3 malam di September 2014
My stay at Grandview Hotel
Food, Comfort & Staff.
My stay at the Grandview Hotel was suited to my business style. I recommend wholeheartedly to any one that wishes to stay at a 4 Star Level Hotel to stay at Grandview. The staff spoke good English and I also spoke Mandarin with them. The food was very good and all staff were friendly and my check in and check out went very smoothly.
Diulas 10 September 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Jean dari Filipina
Pasangan
Premier Deluxe
Menginap 2 malam di November 2013
hotel stay
free shuttle bus
room is small and location is not that good.
Diulas 10 September 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Karen dari New Zealand
Pasangan
Premier
Menginap satu malam di September 2014
Overnight in Macau
comfort, affordable, reasonably central in Taipa
very pleasant
Diulas 09 September 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di hotel ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: