Kembali ke maklumat hotel

Bagus 7.5
berdasarkan 2937 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Bagus



daripada 2937 ulasan
  • Keadaan Hotel/Kebersihan 7.7
  • Kemudahan 7.4
  • Lokasi 7.8
  • Keselesaan/Standard Bilik 7.6
  • Layanan Kakitangan 7.6
  • Berbaloi dengan harga 7.5
  • Makanan/Tempat Makan 6.3
Ulasan sahih

CHEN Y. dari China
Pasangan
Menginap satu malam di Ogos 2016
不值得。
服务态度一般 而且没有把我的押金还回给我 好彩我够钱打车去机场 而且离机场也不近 打车要预留300p 附近没有吃的 我在附近加油站吃的面包挺好吃 但是卫生设备方面都不太好。
Diulas 04 Ogos 2016

vui C. dari Malaysia
Pasangan
Menginap 5 malam di Julai 2016
员工有点没礼貌
员工有点没礼貌
Diulas 30 Julai 2016

xin W. dari China
Kumpulan
Menginap satu malam di Jun 2016
交通便利,位置优越,服务好,性价比高
服务很好,寄存行李态度也很好,房间比较宽敞,住的大床房,床也很柔软。有送免费饮料,洗漱用品全,无噪音,很好找到,离景点也近,去新马路步行几分钟就到,去妈祖阁、威尼斯人附近就有公交,几站就到。不过没有酒店巴士,可以做十六铺酒店的巴士,也很近。五星推荐,以后去还会再订
Diulas 28 Julai 2016

ye R. dari China
Keluarga dengan anak kecil
Menginap 3 malam di Julai 2016
服务态度差了点,其余都好的。旁边好吃的东西很多,也可以考虑隔壁英京
床很舒服,这个必须点赞,位置挺好的,走路就能到老市中心,旁边消费也相对便宜。酒店的前台态度实在不好,大多爱理不理,我真心想给差评,还是开门的迎宾服务态度好得多。因为离珠海过来的码头很近,所以晚上有点吵。但是传说中免费的饮料是有的,好几瓶呢,每天都会放在冰箱中,窗外景色也不错,基本能看到澳门老城区的全景。对于酒店而言,更推荐酒店对面的荣晖茶餐厅,味道超好,价格也比较适中,吃的基本是本地人为主。酒店后面有家好像叫什么辉的小饭店味道也很好,想吃饭的朋友可以去他们家,价格便宜好吃。还有酒店往英京酒店的小弄堂里还有家寿司店,吃寿司的话可以用10澳币买一杯日糖水,这日糖水超赞的。对了,如果你住在威尼斯附近的话,每天都有接送车,就没必要公交车了,如果住这里的话,那出去远点的话,都是需要公交车的。
Diulas 26 Julai 2016

JUNWEI M. dari China
Pasangan
Menginap satu malam di April 2016
老城不错的住处
酒店大堂廊柱上张贴有步行线路图参考,可惜由于飞机延误导致到澳门晚了一天,少了一条线路的尝试,位置是极好的,步行乘车都方便。酒店也很好地沟通,帮我们退还了一晚的住宿费。
Diulas 17 Julai 2016

weng Y. dari Malaysia
Keluarga dengan anak remaja
Menginap satu malam di Januari 2016
很好
干净
Diulas 16 Julai 2016

LI K. dari Malaysia
Keluarga dengan anak kecil
Menginap satu malam di Julai 2016
good!!
不输大酒店哦~很满意
Diulas 12 Julai 2016

jing W. dari China
Pasangan
Menginap 2 malam di Julai 2016
比想象中好太多
位置很好,房间很干净,酒店工作人员很有耐心,态度也非常好
Diulas 07 Julai 2016

Zhangfeng X. dari China
Pelancong solo
Menginap 2 malam di Jun 2016
位置很棒,隔音太差
位置很棒,离大三巴、议事厅前地、妈祖阁都很近。室内是中央空调,吹得很舒服。枕头和被子特别舒服!有一层遮阳帘,遮阳效果很好。能从窗户看到港口景色,很棒。 缺点是隔音效果真的很差。隔壁的人的呼吸声都能听到,而且正好碰上隔壁的人聊天至深夜,导致我很难入睡。希望酒店能友善提示客人隔音效果差,这样大家能互相体谅减低音量。
Diulas 05 Julai 2016

Bin W. dari China
Keluarga dengan anak kecil
Menginap satu malam di Julai 2016
The Service is suck/员工服务很糟糕
What can I say? Our room have been given to another traveler without notice.After we checked in, we went out for lunch without get in to the room first, But when I opened the door, there are luggage inside after we came back from the lunch. They just asked us to move to another room and did not explain why this happen /只能呵呵了,办理完入住手续后,我们没有马上进房间,先去吃饭。吃完饭,回到酒店后,一打开门发现房间内有行李。酒店已经把我们的房间给别人了。而且酒店没有给任何的解释,只是让我们到另外一个房间。
Diulas 04 Julai 2016


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di hotel ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: