Sangat Bagus 7.8
berdasarkan 1244 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Sangat Bagus



daripada 1244 ulasan
  • Kebersihan 8.0
  • Kemudahan 7.7
  • Lokasi 8.0
  • Keselesaan/Standard Bilik 7.9
  • Perkhidmatan 7.9
  • Berbaloi dengan harga 7.7
  • Makanan/Tempat Makan 7.3
Saring ikut

aldo dari Indonesia
Pelancong bisnes
Bilik Superior Queen
Menginap satu malam di Januari 2016
New wing is ok, but old wing need renovation asap
My room in new wing is ok. But my colleague got the old wing and definitelly it need renovation asap. Breakfast was ok.
Diulas 08 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Ivan dari Indonesia
Pasangan
Bilik Superior Twin
Menginap 2 malam di September 2015
Excellent
Excellent service
Diulas 01 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Ivan dari Indonesia
Pasangan
Bilik Superior Queen
Menginap 3 malam di September 2015
Excellent
Excellent service
Diulas 01 Julai 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

RICKY dari Indonesia
Keluarga dengan anak kecil
Bilik Superior Twin
Menginap 2 malam di Ogos 2015
Value for money
i think this is our fourth time staying in this hotel the reason because is cheap and close to my parents house
Diulas 14 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Su dari Malaysia
Pelancong bisnes
Bilik Superior Queen
Menginap 3 malam di Mei 2016
A good place to rest
The room is clean and everything in the room looks new. Comfortable bed. A good place to rest after a hard day work.
Diulas 07 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Su dari Malaysia
Pelancong bisnes
Bilik Superior Queen
Menginap 4 malam di Mei 2016
Clean and Value for Money
The room is clean and everything in the room looks new. Comfortable bed. A good place to rest after a hard day work.
Diulas 07 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Grace dari Malaysia
Pelancong bisnes
Bilik Superior Queen
Menginap satu malam di Mei 2016
Thumbs up
Makes me feel at home
Diulas 06 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Suhartanto dari Indonesia
Pelancong bisnes
Bilik Superior Twin
Menginap satu malam di Mei 2016
Good hotel
Breakfast perfect for 4 star hotel, staff just need more smile.
Diulas 02 Jun 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Syahrodhiya dari Indonesia
Pelancong bisnes
Bilik Superior Twin
Menginap satu malam di Mac 2016
So So Hotel
Just a So So Hotel... clean and good facilities
Diulas 31 Mei 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Hendra dari Indonesia
Pelancong bisnes
Bilik Superior Queen
Menginap satu malam di Mei 2016
Great Value for Money
I was upgraded from the old wing to the new wing, and it was a perfect stay. The breakfast was various and good. Location is in the middle of the city, although if you don't have your own vehicle, it would be far to go to the places of attractions, shopping malls etc. with Taman Bungkul as the exception (this food stalls center is opposite of the hotel). The only cons is that by booking via Agoda, i could not get Le Accor points staying in this Accor hotel.
Diulas 30 Mei 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

2

3

1234

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: