2015
Sangat Bagus 7.7
berdasarkan 1579 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Sangat Bagus



daripada 1579 ulasan
  • Kebersihan 7.6
  • Kemudahan 7.1
  • Lokasi 8.3
  • Keselesaan/Standard Bilik 7.8
  • Perkhidmatan 7.7
  • Berbaloi dengan harga 7.6
  • Makanan/Tempat Makan 7.3
Saring ikut

ab dari Malaysia
Pengembara solo
Standard Gaya Baru
Menginap 2 malam di Februari 2011
Kawasan hotel yang luas
senyuman dan sangat sedia manbantu
sebuah hotel yang menyediakan segala kelengkapan untuk seorang atau berdua. bagi saya bilik yang disediakan amat baik......welcome drink dan buah-buahan amat fresh. saya amat berpuas hati. dan jika sya liburan lagi ke surabaya.... pasti garden palace akan saya pilih sebagai tempat penginapan dan tempahan melalui agoda. terima kasih kepada garden palace dan agoda yang mendapat menyediakan kemudahan penginapan dan tempahan yang tepat dan sangat mudah.
Diulas 01 Mac 2011
Adakah ulasan ini membantu anda?

Mohamed dari Singapura
Pasangan
Standard Klasik
Menginap 3 malam di September 2016
At golden flower hotel
Good hotel great staff
Diulas 24 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Fanny dari Indonesia
Keluarga dengan anak kecil
Superior
Menginap satu malam di September 2016
good locatuin,value for money,nice staf and more comfortable than before.very satisfying trip
Nice gotel
Diulas 23 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Tan dari Malaysia
Keluarga dengan anak remaja
Superior
Menginap 2 malam di September 2016
it was good enough
location was good enough...some places althought within walking distance....due to the heavy traffic....u have to walk very far t ...but you stil can easily call up a taxi or arrange a rental car front of the hotel.
Diulas 23 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Martha dari Indonesia
Pengembara bisnes
Superior
Menginap 2 malam di September 2016
Strategic Location
It's located in city centre, near shopping centre (Delta/Surabaya Plaza and Tunjungan Plaza), Submarine Museum, and other well-known landmarks. What I like the most was this hotel's next to Zangrandi Ice Cream Restaurant. The staff in front desk were quite friendly, but I think they need to smile more, especially the male receptionists. The room service and cleaning staff were very friendly. I was satisfied with the food. They had variety of food and beverage, and even provided traditional menu, such as jamu kunyit asam and soto madura. Very East Java. Salute. I stayed in Superior room. It's spacious, with a good view to the city. But the parking system was rather complicated. Unlisted vehicles number would be charged IDR 50.000,- even if it just stay for few hours.
Diulas 16 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Yuni dari Indonesia
Keluarga dengan anak kecil
Standard Gaya Baru
Menginap 3 malam di Ogos 2016
Can be improve
I stayed here many times. This time a bit disappointed, they give me dirty room, until i ask vacuum the bench. My toddler got itchy and red spot. However, i order gojek to buy aome food, they dont want to help me bring to my room, and when i borrow the spoon, they ask some bucks. For this exp, i wont stay garden anymore
Diulas 13 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Sunil dari Singapura
Pengembara bisnes
Superior
Menginap 3 malam di Ogos 2016
Comfortable, friendly staff and great location
Great location. Close by to two big malls, Grand City and Tungungan. Room was comfortable and staff are very friendly. Wifi is good too. Close by to an awesome PUB for food and drinks, Our Bar.
Diulas 28 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Abraham dari India
Pengembara solo
Standard Newly Double atau Twin
Menginap satu malam di Ogos 2016
A nice placebto stay
Location is nice. After renovation rooms are better It is value for money
Diulas 24 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

chien-ming dari Taiwan
Kumpulan
Superior
Menginap 2 malam di Mac 2016
not bad
not bad
Diulas 22 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Sunjaya dari Indonesia
Kumpulan
Standard Klasik
Menginap satu malam di Ogos 2016
classic and renovated
we booked two rooms this time which includes breakfast. Room are good but I think they mentioned renovation which seems not properly done. My complaints: hot water in one room is not working and AC temperature cannot be controlled. Other than those issues, everything is okay and acceptable. Breakfast is good. Love the bread selection. Employees / staffs are quick in servicing the guest.
Diulas 22 Ogos 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

2

3

1234

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: