arrow-up-icon
Kembali ke maklumat hotel

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Semua ulasan (287)

Pelancong bisnes (31)

Pasangan (66)

Pelancong solo (101)

Keluarga dengan anak kecil (29)

Keluarga dengan anak remaja (19)

Kumpulan (41)

Baik
6.7
daripada 287 ulasan
Keadaan Hotel/Kebersihan
6.8
Kemudahan
5.5
Lokasi
7.2
Keselesaan/Standard Bilik
6.8
Layanan Kakitangan
6.8
Berbaloi dengan harga
7.3
Makanan/Tempat Makan
5.6

9 Mohamed I.
Malaysia
06 September 2011
."Hotel menarik dan perkhidmatan dengan senyuman"
ciri-ciri terbaik hotel
Hotel dan kamarnya cukup bersih sekali dan sentiasa diawasi oleh kakitangan hotel tersebut yang peramah dan bebudi bahasa serta senang berunding. Tetapi sayangnya lokasi hotel tersebut tidak begitu sesuai dengan penginap yang beragama islam kerana di sekeliling dan berdekatan dengan hotel tersebut terdapat begitu banyak sekali penjaja makanan yang berniaga makanan yang tidak halal tetapi ianya sesuai bagi pengunjung pengunjung yang yang beragama lain.

9.7 MIZAN K.
Malaysia
04 Jun 2011
lokasi dan bilik yang selesa
harga makanan dan perkhidmatan yang sangat murah
sangat baik untuk yang ingin mengembara tetapi mempunyai buget yang rendah

5.2 Nickolas M.
Australia
29 Mei 2016
Definitely not 3 Star Hotel.
This is a dirty hotel with mouldy smelling rooms. No of the room safes work. I was taken to 2 rooms which were very unsatisfactory. When I complained, I was upgraded to an executive room which was satisfactory. But still not worth the money. Some staff were excellent. Some ignored me because of my complaints. There are better hotels in the area for the same price. This is a one star hotel at best.

10 Jarearnrut W.
Thailand
25 April 2016
very good
very good

8.4 Carsten C.
Malaysia
23 Mac 2016
Wisma Sederhana Hotel
Great price, hearty breakfast, very polite and efficient staff ! Near to central location with no big crowds. Easy access, many mini bus, beca (rickshaw). Worth the money here ! The WiFi is much better than before although at times the internet in the room is slow.

4.8 Michal S.
Poland
03 April 2016
.
.

6 wei T.
Malaysia
19 Mac 2016
Budget for traveller
great price. Big room

8 Carsten C.
Malaysia
20 Mac 2016
Great value for money !
For the price, location, hearty breakfast and quietness with no big crowds, this hotel is a clear winner ! The staff is wonderful, friendly and it is a better choice than its near neighbors.

8.4 NURUL A.
Malaysia
08 Mac 2016
Best Hotel
aircond not good.

4.7 Niall F.
United States of America
18 Februari 2016
Cheap for a short stay
Staff are friendly
Rooms are very small- many of the rooms have no window - problems with dampness, mattresses are terrible but staff friendly and helpful