2015
Hebat 8.2
berdasarkan 2391 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Hebat



daripada 2391 ulasan
  • Kebersihan 8.4
  • Kemudahan 7.8
  • Lokasi 8.6
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.2
  • Perkhidmatan 8.2
  • Berbaloi dengan harga 8.0
  • Makanan/Tempat Makan 7.7
Saring ikut
Ulasan sahih

MOHD dari Malaysia
Kumpulan
Menginap 2 malam di September 2013
hotel yang cukup sempurna
mewah, bersih dan berdekatan dengan shopping complex
Diulas 09 Oktober 2013

Yuliyanto dari Indonesia
Keluarga dengan anak kecil
Menginap 3 malam di Jun 2013
bersih dan kamar dan kamar mandi yang luas
staff yang ramah, kamar yang luas terhubung dengan mall untuk memudahkan keperluan
Sudah tinggal 2x. cocok untuk pebisnis dan keluarga.hanya saja untuk menu sarapan pagi yang ini kali kurang baik dari segi rasa dan pilihan.
Diulas 19 Julai 2013

Nor dari Malaysia
Keluarga dengan anak remaja
Menginap 2 malam di Jun 2012
Memuaskan,selesa dan santai
Lokasi hebat bersebelahan dengan shopping mall dan tidak sukar untuk mencari tempat makan diluar hotel
Memuaskan dan sekiranya ke Medan lagi saya dan keluarga akan menginap di hotel ini serta syorkan kepada rakan saya yang lain.
Diulas 23 April 2013

Muhammad dari Malaysia
Pasangan
Menginap 2 malam di November 2012
Hotel yang bagus
Kemas dan bersih
Penginapan yg bagus utk perniagaan serta berdekatan dgn tempat membeli belah....... Harap boleh dtag lg dan bfjsiv bdeislslk.s mnckljsks mbn,ds.. dmbjdm nice
Diulas 01 Mac 2013

MOHD dari Malaysia
Pelancong bisnes
Menginap satu malam di September 2012
hotel ini bersih dan senang urusan perniagaan
bilik mandi yang luas
Kakitangan hotel memberi layanan yang baik sekali cuma di bilik untuk kemudahan wifi agak pelahan.
Diulas 26 September 2012

noridin dari Malaysia
Pasangan
Menginap 2 malam di September 2012
Luxurious hotel with great service
'The Edge" - nite view of Medan City Centre
My wife and I were greeted politely by the front office workers as we stepped into the hotel lobby. The room was clean with modern facilities. As we went there for our 20th wedding anniversary, we managed to have a romantic candle light dinner at the rooftop 'The Edge'; where we could see lively Medan at night.I will recommend this hotel to my friends.
Diulas 20 September 2012

SYAHARUDIN dari Malaysia
Keluarga dengan anak kecil
Menginap 2 malam di Februari 2012
Hotel yang bagus serta layanan staff yang superb
Akan menginap lagi
Kolam mandi yang bersih serta bagus Sauna room yang bersih Bilik yang selesa
Diulas 24 Julai 2012

hadiana dari Malaysia
Pasangan
Superior Deluxe
Menginap 2 malam di Jun 2012
super great. hotel hotel and service with heart
grat location,nice room, amazing spa,good restaurant with nice view
Layanan yg bagus sekali.semua bilik yang saya menginap sangat cantik n selesa.saya boleh dapatkan kemudahan2 yg lain dengan mudah dan cepat kerana lokasinya yang bagus.
Diulas 28 Jun 2012

Betty dari Malaysia
Pasangan
Menginap 3 malam di Jun 2012
Lokasi yang strategik
Staff yang peramah dan servis yang baik
Lokasi hotel ini sangat strategik dan berdekatan shopping complex Cambridge. Senang mendapat teksi yang menggunakan meter. Hari kedua saya di Medan, suami saya menghidap asma, mujurlah ada hospital yang berdekatan Columbia Asia dan cajnya berpatutan.
Diulas 23 Jun 2012

mohd dari Malaysia
Pelancong bisnes
Menginap 2 malam di Mac 2012
"Lokasi Hotel yang menarik dan kemudahan yang baik
Terletak bersebelahan pusat membeli belah. Mudah nak shopping!
Lokasi yang baik! Bersebelahan dengan pusat membeli belah. Kemudahan hotel berciri lima bintang yang akan menjadi memori indah untuk para pelancong.
Diulas 21 Mac 2012


1

2

3

1234

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: