Baik 6.3
berdasarkan 314 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Baik



daripada 314 ulasan
  • Kebersihan 6.0
  • Kemudahan 4.5
  • Lokasi 7.3
  • Keselesaan/Standard Bilik 6.3
  • Layanan Kakitangan 6.1
  • Berbaloi dengan harga 6.3
  • Makanan/Tempat Makan 5.7
Saring ikut

ZABIDI dari Malaysia
Keluarga dengan anak remaja
Menginap 3 malam di November 2012
Hotel harga patut
Makanan di restoran 24 jam
Hotel menyediakan airport transfer. Proses check in agak lama walaupun sudah ditempah serta bayaran sudah pun diambil, staff di kaunter reception yg berbaju kuning bersikap tidak peramah seolah-olah dia merupakan guest dan kami adalah pekerja hotel pulak sehinggakan kami diingatkan lain-lain perkhidmatan perlu dibayar bukannya free. Sedikit rasa rendah diri dan senyuman perlu. Bilik yang disediakan luas walaupun keadaannya agak lama. Bila sampai ke bilik, tiada elektrik pada lampu katil dan ruang tengah bilik yang kedua saya tempah. Keadaan agak bising kerana hotel berhampiran jalan.
Diulas 11 Disember 2012

Siti dari Malaysia
Keluarga dengan anak kecil
Menginap 4 malam di November 2012
Hotel memang bagus,layanan sangat memuaskan
dihotel semua ada,gym,kolam renang,aerobik dan macam2 ada
tiada komen semua memuaskan,saya akan datang menginap lagi dihotel asean.Tempat yg strategik ditengah kota medan,senang dapat makanan dan senang pergi shopping.Terima kasih pada semua pelayan hotel.
Diulas 24 November 2012

Yahya dari Malaysia
Pelancong solo
Menginap 4 malam di September 2012
Lokasi hebat dan menarik
berhampiran dengan tempat makan
Saya diberikan bilik yang biasa dengan pemandangan bandar Medan, tetapi bilik saya tidak mempunyai air pancur untuk mencuci bila saya melakukan buang air besar dan kecil. mereka memberikan saya gayung (timmba)kecil untuk digunakan bagi tujuan tersebut dan ini akan membuatkan bilik mandi tersebut menjadi basah dan kurang selesa untuk digunakan kali kedua.
Diulas 29 September 2012

Yahya dari Malaysia
Pelancong solo
Menginap 4 malam di September 2012
lokasi yang baik
hotel ini berhampiran dengan tempat makan
Saya telah lama menginap dihotel ini yang baik pada keseluruhannya, tetapi pada kali ini saya tinggal dilantai 5, yang tidak memberikan perkhidmatan yang baik, karpetnya agak berbau, tap bilik mandi yang catnya seringkali tertanggal dan tidak punya pancuran air untuk mencuci apabila kita buang air besar dan kecil. peralatan harian seperti berus gigi juga tidak mencukupi, anduh (tuala) seringkali lambat diedarkan ke kamar. ini menyukarkan kita untuk mandi dan membuang air besar.
Diulas 29 September 2012

MOHAMED dari Malaysia
Keluarga dengan anak kecil
Menginap 2 malam di Disember 2011
servis hotel yang bagus
bagus
hotel yang bagus walapun agak kecil tapi menarik. staf yang sangat baik dan mesra. seronok tinggal di hotel ni. kat medan pun banyak juga tempat leh shopping jadi happy sangat lah. saya sangat harap dapat tinggal lagi di hotel ini. terima kasih
Diulas 14 Jun 2012

TIJAH dari Malaysia
Pasangan
Menginap 3 malam di Mei 2012
cantik dan indah
staf yang mesra dan banyak membantu
Pengalaman menginap di hotel ini amat mengujakan. Sarapan yang disediakan amat enak dan bercirikan menu tempatan. Bilik yang luas dan lengkap dengan kemudahan yang selesa. Layanan daripada semua kakitangan yang ditemui amat mesra sekali dan seringkali membantu. Pendek kata secara keseluruhannya amat berbaloi dengan bayaran yang dikenakan. Hotel ini akan menjadi pilihan utama sekiranya berkunjung ke sini lagi. Hotel ini juga turut menyediakan kemudahan tour ke tempat-tempat yang menarik dengan kadar bayaran yang berpatutan
Diulas 31 Mei 2012

badrun dari Malaysia
Kumpulan
Menginap 2 malam di Mei 2012
perkhidmatan dengan senyuman
layanan bagus
Suasana percutian saya agak terganggu kerana hotel dalam proses pengubahsuaian tv tak de remote control pingan mangkok lepas makan banyak diluar bilik tak diambil oleh room service walau bagaimanapon kawasan sekeliling hotel bagus dekat dengan kfc garuda restoren malah untuk ke carefour matahari adalah mengambil masa hanya 5 mint naik beca tambang 10 ribu sahaja juga toko kek zulaika yang asal juga berdekatan dengan kawasan hotel
Diulas 17 Mei 2012

Yahya dari Malaysia
Pelancong solo
Menginap 3 malam di April 2012
lokasi hebat dan perkhidmatan hebat
dekat dengan tempat makan (seafood)
lokasi hotel yang menarik, berhampiran dengan tempat makan dan bilek yang besar, bersih dan selesa utk tinggal dan berbincang bersama teman-teman.
Diulas 01 Mei 2012

mohd dari Malaysia
Kumpulan
Menginap 2 malam di Mac 2012
Staff paling baik Dan friendly.
Layanan staff yang tak Akan dIlupakan.
Penginapan yang amat memuaskan dan pasti Akan kembali lagi.
Diulas 05 April 2012

KARIM dari Malaysia
Pelancong solo
Eksekutif
Menginap 3 malam di Mac 2012
Menarik dan selesa
Kemas, mesra dan berhampiran tempat makan yang selesa
Amat sesuai untuk rehat dan santai dengan suasana yang aman
Diulas 28 Mac 2012


1

2

3

1234

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: