Bagus 7.0
berdasarkan 1400 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Bagus



daripada 1400 ulasan
  • Kebersihan 6.9
  • Kemudahan 6.1
  • Lokasi 8.1
  • Keselesaan/Standard Bilik 6.9
  • Layanan Kakitangan 7.0
  • Berbaloi dengan harga 7.7
  • Makanan/Tempat Makan 5.0
Saring ikut

laurie dari Australia
Pengembara solo
Bilik Standard
Menginap satu malam di Disember 2013
good and good
value for money locationfacilities
enjoyable please refer to my previous reviews as i have stayed here on numerous occassions thank you
Diulas 12 Jun 2014

laurie dari Australia
Pengembara solo
Bilik Standard
Menginap 2 malam di Mei 2014
good value and very enjoyable
the location,good facilities,good value for money
please refer to my previous reviews as i have stayed here on numerous occassions
Diulas 12 Jun 2014

laurie dari Australia
Pengembara solo
Bilik Standard
Menginap 3 malam di Jun 2014
very pleasant in the main
good location.facilities,value
read my previous reviews of this hotel as i have stayed here on numerous occassions
Diulas 12 Jun 2014

laurie dari Australia
Pengembara solo
Bilik Standard
Menginap 2 malam di Jun 2014
Good location good value reasonably efficient staf
Location facilities value for money
I have reviewed this hotel on numerous occasions plse refer to them
Diulas 10 Jun 2014

ASMA dari Malaysia
Keluarga dengan anak remaja
Bilik Standard
Menginap 4 malam di Mei 2014
30 stairs walk-up rooms
location
it was an okay only. we requested electric kettle for so many times and was only given after 2 days (apparently one of our group member took all the packets of coffees, sugars, etc. to the receptionist because no hot water to make the drinks). the hotel is still under renovation. rooms are 30 stairs up...
Diulas 03 Jun 2014

laurie dari Australia
Pengembara solo
Bilik Standard
Menginap satu malam di Mei 2014
Disappointing with noisy renovations going on
I've always enjoyed it previously
Noisy as previously mentioned due to renovations going on
Diulas 30 Mei 2014

Ivan dari Indonesia
Pasangan
Bilik Standard
Menginap 4 malam di Mei 2014
Neat and comfort
Beaches
I feel comfort near the beach and central kuta.. C
Diulas 30 Mei 2014

laurie dari Australia
Pengembara solo
Bilik Standard
Menginap 3 malam di Mei 2014
bit disappointing
locaton,facilities ,value for money
i have stayed here often over the years and always enjoyed it.this time was different unfortunately they are renovating and it was extremely noisy as brick cutting and grinding through out the day.totally ruined it for me.just couldnt relax or have a nap after coming back from the beach.dont think i will be back.showed scant regard for their guests
Diulas 22 Mei 2014

Kho dari Malaysia
Pasangan
Bilik Standard
Menginap 4 malam di Julai 2013
Convenient
Strategic location
strategic location
Diulas 19 Mei 2014

laurie dari Australia
Pengembara solo
Bilik Standard
Menginap 2 malam di Mei 2014
very enjoyable time
the location,facilities,value for money
good location close to the beach,shopping malls and restaurants.great value for money imo for facilities provided.staff are friendly and generally helpful
Diulas 19 Mei 2014


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di hotel ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: