2015
Hebat 8.1
berdasarkan 86 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Hebat



daripada 86 ulasan
  • Kebersihan 8.5
  • Kemudahan 8.0
  • Lokasi 8.1
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.1
  • Layanan Kakitangan 8.3
  • Berbaloi dengan harga 8.0
  • Makanan/Tempat Makan 7.5
Saring ikut

Remy dari United Kingdom
Pasangan
Deluxe
Menginap satu malam di Julai 2015
Nice ambience
ambience
stay was good, but unforntunately my husband got food ponsioning after lunch at the restaurant, couldn't be able to enjoy the rest of stay
Diulas 04 Ogos 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Nisha dari India
Kumpulan
Vila
Menginap satu malam di Julai 2015
fantastic
comfort, cleanliness and the property itself
Diulas 08 Julai 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Einir dari United Kingdom
Kumpulan
Deluxe
Menginap 8 malam di April 2015
Stay at Beliza by the Besch
Good breskfast
Stayed in the hotel for a week. Very dissapoonted in one of the rooms booked. - no balcony or outside area nearby to sit and read/relax. The two rooms booked were of very different quality although both were same price. When i spoke to the manager about this he was very rude and dismissiive. Also we were disturbed two nights at around 12.30am by male staff asking if we had problems with AC and trying to come into our rooms - we felt very uncomfortable all week as we were all women snd it was late at night. Most of the snacks on sale in the room out of date. Internet connection was not good. No sunbeds on the beach to sunbathe - there were beds there but we were not allowed to move them into the sun. .
Diulas 14 April 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Gurtaj dari India
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe
Menginap 2 malam di Mac 2015
Except for Wifi everything else was superb
Location staff & overall design
Very comfy ... Highly recommend !
Diulas 28 Mac 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Christie dari United Kingdom
Keluarga dengan anak remaja
Deluxe
Menginap 3 malam di Mac 2015
My recent stay
Size and quality of the room, location - lovely beach, friendliness of staff
Stay very good. Wifi coverage pretty poor however and could do with improvement. More generous water in the room would also be better. 2 small bottles for a very hot location a little mean.
Diulas 26 Mac 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Marit dari Estonia
Keluarga dengan anak kecil
Deluxe
Menginap 4 malam di Mac 2015
Good quality for the price
Clean, A/C, warm water, spacious.
Nice end to the trip.
Diulas 24 Mac 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Edward dari United Kingdom
Keluarga dengan anak remaja
Deluxe
Menginap 8 malam di Februari 2015
Excellent Beleza
The pool, location to beach, staff
We had an excellent stay at Beleza ..loved everything about the hotel and would highly recommend
Diulas 16 Mac 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

PHILIP dari United Kingdom
Pasangan
Deluxe
Menginap 6 malam di Januari 2015
Highly Recommended
Location, Staff, Pool area
Excellent Hotel, great service, nice tranquil resort
Diulas 14 Februari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Fiona dari United Kingdom
Pasangan
Deluxe
Menginap 13 malam di Januari 2015
Heaven
Peace and quiet
Diulas 08 Februari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Bony dari New Zealand
Pengembara solo
Deluxe
Menginap 2 malam di Januari 2015
Great location for access to Colva Beach
The swimming pool, access to Colva beach and the prompt room service
My stay was quite pleasant but I think they are slightly overpriced. I stayed two nights and their buffet breakfast was very simple and there was not much variety considering I was paying $130 per night. The swimming pool was very refreshing after walking and swimming on the beaches. The whole beach is surrounded by shacks that mainly cater to Russian tourists which was quite off-putting. But on the upside the beaches are very beautiful and the waters are very calm in the seas on Betalbatim beach. The hotel had a small but well equipped gym as well.
Diulas 25 Januari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di hotel ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: