2015
Hebat 8.2
berdasarkan 1193 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Hebat



daripada 1193 ulasan
  • Kebersihan 8.4
  • Kemudahan 7.7
  • Lokasi 8.3
  • Keselesaan/Standard Bilik 8.3
  • Layanan Kakitangan 8.4
  • Berbaloi dengan harga 8.1
  • Makanan/Tempat Makan 7.9
Saring ikut

B.V dari India
Pengembara bisnes
Superior Termasuk Sarapan Pagi
Menginap satu malam di Oktober 2015
SUPERB
SUPERB, Fantastic., Excellent
SUPERB, Fantastic., Excellent
Diulas 17 Oktober 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Wahidah dari Singapura
Keluarga dengan anak remaja
Superior Termasuk Sarapan Pagi
Menginap 4 malam di September 2015
Warm and Welcoming
Clean and Comfortable Rooms. Fantastic services from all staff from front desk to dining to housekeeping. Good location.
Very happy and will make a comeback. The only hiccup is when there is no doorbell and housekeeping staff made their way in even when we were all in the room. Thoug the staff was harmless and innocent, the HOtel need to provide them with training on such things on being ethical. Perhaps a door bell should help and the latch should be working properly if there are guest in the room. Special mention to Anuradha, the receptionist, who went all out to make our stay a very pleasant one. Her service is always with a sweet smile, enthusiastic and very warm and friendly.
Diulas 14 Oktober 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Karuppiah dari Singapura
Pengembara solo
Superior Termasuk Sarapan Pagi
Menginap 3 malam di Oktober 2015
A pleasant experience
Ambience, excellent staff service and personal attention
Diulas 14 Oktober 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

LAWRENCE dari Malaysia
Pengembara bisnes
Superior Termasuk Sarapan Pagi
Menginap 4 malam di Oktober 2015
We had a very enjoyable stay.
Always had hot water and good pressure. Air-con was was constant.
Very good.
Diulas 13 Oktober 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Pear dari India
Pengembara bisnes
Superior Termasuk Sarapan Pagi
Menginap 3 malam di Oktober 2015
Highly recommendable
Wonderful staffs, excellent service and location
We have been coming back to Metropolitan for the past 3yrs because of their hospitality and value for money.
Diulas 07 Oktober 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Christina dari Singapura
Keluarga dengan anak remaja
Superior Termasuk Sarapan Pagi
Menginap 2 malam di September 2015
Wonderful Service
Location & Service
Pleasant stay
Diulas 01 Oktober 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Jinsook dari Korea Selatan
Pengembara solo
Superior Termasuk Sarapan Pagi
Menginap 3 malam di September 2015
Great place to stay
Clean room, kind staffs, various services
I enjoyed my stay. First of all, the clean room and bathroom was my favorite part. Staffs were kind and helpful.
Diulas 30 September 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Mohamed dari Perancis
Pengembara solo
Superior Termasuk Sarapan Pagi
Menginap satu malam di September 2015
OK not bad
Transfer airport late check out and cleen
The room is small for 3 personne
Diulas 30 September 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Kamini dari Singapura
Kumpulan
Superior Termasuk Sarapan Pagi
Menginap 4 malam di September 2015
Great stay
excellent customer service, clean rooms and good breakfast
It was excellent 4 nights stay and this is my 2nd time with Accord in Chennai. No regrets. Staffs are always happy to help and housekeeper Jayanthi did a great job in keeping our rooms clean and tidy. Good breakfast and overall I recommend this hotel to anyone who wants a hotel close to T Nagar area.
Diulas 29 September 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Christina dari Singapura
Keluarga dengan anak remaja
Bajet
Menginap satu malam di September 2015
Im repeating customer
Location n service
As usual excellent
Diulas 29 September 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di bilik ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: