2015
Sangat Bagus 7.9
berdasarkan 5250 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Sangat Bagus



daripada 5250 ulasan
  • Kebersihan 8.0
  • Kemudahan 7.4
  • Lokasi 9.0
  • Keselesaan/Standard Bilik 7.8
  • Perkhidmatan 7.8
  • Berbaloi dengan harga 7.7
  • Makanan/Tempat Makan 6.8
Saring ikut

Laura dari Kanada
Pengembara solo
Ekonomi
Menginap 2 malam di September 2016
Hotel disapointing
Good location
Diulas 25 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Steven dari Singapura
Keluarga dengan anak remaja
Menginap 3 malam di September 2016
Make the right choice
Staffs are friendly and helpful. My stay was very satisfactory. Even the housekeeping staffs keep greeting me and friendly. The negative point Is the upgrading that is going on which make the lobby area very chaotic and hard to navigate. Location is excellent near MTR exit and easy to access to Ladies market. .
Diulas 24 September 2016
Ulasan ini telah membantu seorang pengembara. Anda juga?

Caiqin dari Singapura
Pengembara bisnes
Ekonomi
Menginap satu malam di April 2016
Asked for the new renovated rooms!
The location of the hotel is good and there are plenty eateries nearby! You will never to eat breakfast in the hotel! We got the old rooms at the other sides of the wings. Less noise but it just upset us for the price we paid! I would rather pay lesser and stay in a smaller room!
Diulas 24 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

ZANN dari Singapura
Pasangan
Premier
Menginap 2 malam di September 2016
Value for money
City view was in a good location with amenities all within reach, including MTR. Room was spacious, clean n neat, will definitely come back in future.
Diulas 24 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Aung dari Singapura
Pasangan
Ekonomi
Menginap satu malam di September 2016
good location, clear but under renovation outside
good location, clear but under renovation outside
Diulas 23 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Jasmine dari Singapura
Kumpulan
Premier Double Double
Menginap 3 malam di Mac 2016
Great location, near to train station & main street
Great location, near to train station & main street, big room for 4 adults (2 queen beds) available with decent room space. Simple buffet Breakfast included too.
Diulas 23 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Irene dari Singapura
Pasangan
Premier
Menginap 2 malam di September 2016
3rd time stay
The last time i stayed here was 8 yrs ago. The premier room is new , part of hotel is still undergoing reno and need to walk one round to ya ma tei exit 2A.
Diulas 22 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Wei dari Malaysia
Keluarga dengan anak remaja
Keluarga (1 Katil Double dan 2 Katil Single
Menginap 4 malam di September 2016
Good Location
Good Location
Diulas 22 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Chuthit dari Thailand
Pengembara solo
Ekonomi
Menginap 3 malam di September 2016
great place
good place , great location , friendly staff. definitely stay here again next time
Diulas 20 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Poh dari Singapura
Keluarga dengan anak remaja
Ekonomi Tambahan
Menginap 4 malam di September 2016
Room and toilet too cramp comparing i uaed to stay in tsim sha tsui hotel.
Location great. Convenient. But room n toilet too small.
Diulas 20 September 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

2

3

1234

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: