2015
Sangat Bagus 7.9
berdasarkan 5232 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Sangat Bagus



daripada 5236 ulasan
  • Kebersihan 8.0
  • Kemudahan 7.4
  • Lokasi 9.0
  • Keselesaan/Standard Bilik 7.8
  • Layanan Kakitangan 7.8
  • Berbaloi dengan harga 7.7
  • Makanan/Tempat Makan 6.8
Saring ikut

Annie dari Singapura
Keluarga dengan anak kecil
Menginap 4 malam di Januari 2015
My 5 day stay review at The Cityview
Prompt service , clean , very good location
Very good except that double rooms not enough . Would prefer to hav a queen bed as I hav kid sleeping with me . Overall still a good experience staying there .
Diulas 14 Januari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

HOO dari Singapura
Pasangan
Menginap 2 malam di Januari 2015
Short but Enjoyable Stay
Location, Easy Tranportation, Nearby shopping
I have always enjoy my stay at Cityview. The location is great. Can take A21 bus from airport to hotel. There is also free shuttle from hotel to Airport Express Train and return. Staff are efficient at check in. Cleaning staff are also doing a good job.Would strongly recommend this hotel
Diulas 14 Januari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

NILOBOL dari Thailand
Kumpulan
Menginap satu malam di Januari 2015
location
location
location is good and it is easy to go center.
Diulas 13 Januari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

hoi dari Hong Kong
Pasangan
Menginap satu malam di Disember 2014
The Cityview Hotel
Good location ,fair price
feel good
Diulas 13 Januari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Dennis dari Malaysia
Keluarga dengan anak kecil
Menginap 5 malam di Disember 2014
Location, Location, Location
Location, Choice of Foods, Shopping
The hotel was centrally located with easy access literally anywhere in Hong Kong. The staff are very cheerful and we received a free upgrade to a bigger room. Thanks Cityview.
Diulas 13 Januari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Li dari Singapura
Kumpulan
Menginap 2 malam di Januari 2015
Good location but room is old
Location, location and nice lobby
The location is good which is less than 5 mins walk to the MTR. However, the room is too small and old. The toilet can only fit one person. The pillow is too soft and flat.
Diulas 13 Januari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Aty dari Indonesia
Pengembara bisnes
Menginap 2 malam di Januari 2015
AVERAGE
location only
staffs poor in speak and service
Diulas 13 Januari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Chia dari Singapura
Pengembara solo
Menginap 6 malam di Januari 2015
convenienance location
airport transfer the best, location and traver agency located inside the hotel.
wonderfull.
Diulas 13 Januari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

LEK dari Malaysia
Keluarga dengan anak kecil
Menginap 3 malam di Januari 2015
Lanevo.ng
Location is the best for me. Price Rate is reasonable. Hotel Room looks good for me.
Diulas 12 Januari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

yi dari Singapura
Kumpulan
Menginap 5 malam di April 2014
Good, Staff are friendly.
Location, Service, Room
Enjoyable stay , staff were friendly, and we appreciate their help in giving us directions.
Diulas 11 Januari 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di hotel ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: