2015
Sangat Bagus 7.9
berdasarkan 5227 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Sangat Bagus



daripada 5232 ulasan
  • Kebersihan 8.0
  • Kemudahan 7.5
  • Lokasi 9.0
  • Keselesaan/Standard Bilik 7.8
  • Perkhidmatan 7.8
  • Berbaloi dengan harga 7.7
  • Makanan/Tempat Makan 6.8
Saring ikut

NG dari Singapura
Pelancong solo
Ekonomi
Menginap 4 malam di Julai 2015
My stay at Cityview
High floor, Free Wifi and near to MTR.
The room is good except the toilet/bathroom is smaller compare the last time I stay at this hotel.
Diulas 07 Ogos 2015

Pui dari Hong Kong
Pasangan
Menginap satu malam di Ogos 2015
Price is reasonable ,room is tidy and comfortable
Price is reasonable ,room is tidy and comfortable
Diulas 07 Ogos 2015

sutarno dari Indonesia
Pasangan
Ekonomi
Menginap satu malam di Ogos 2015
near MTR Yau Ma Tei
city , nice room , staff
I arrived at this hotel at 02 am because 13 pm check out..They upgrade our room to deluxe room..The smathphone at deluxe room very helffull to browse us around hongkong.
Diulas 06 Ogos 2015

Wei dari Singapura
Pelancong bisnes
Menginap 4 malam di Julai 2015
Poor internet connection and horrible breakfast
Location,
The breakfast was horrible. The selection is extremely limited. The Internet connection was also very bad.
Diulas 06 Ogos 2015

Pasu dari Thailand
Keluarga dengan anak remaja
Ekonomi
Menginap 2 malam di Julai 2015
Room is very small
Location, Fitness and Staffs
I think that room is very small and bath room is uncomfortable at all.
Diulas 03 Ogos 2015

Vin dari Malaysia
Keluarga dengan anak remaja
Ekonomi
Menginap 3 malam di Julai 2015
Great location for families
Location, staff attentiveness, great service
Awesome stay. We asked for an upgrade and was immediately given upgrade to deluxe room for all of our rooms (3rooms). Airport express shuttle is just at the door step
Diulas 03 Ogos 2015

Lay dari Singapura
Pelancong solo
Bilik Ekonomi Double atau Twin
Menginap 5 malam di Julai 2015
Good review
Convenient, comfort n good staff
Fantastic
Diulas 01 Ogos 2015

William dari Singapura
Pelancong bisnes
Keluarga (1 Katil Double dan 2 Katil Single
Menginap 2 malam di Mei 2015
Good Business Hotel in Hong Kong
Location, Buffet, Service
The room was pretty small but the location compensated for that and the service from the staff was fantastic. I will definitely use this hotel again
Diulas 30 Julai 2015

Tsang dari Hong Kong
Pasangan
Ekonomi
Menginap satu malam di Julai 2015
So far so good
convenient location, reasonable price and good service
So far so good
Diulas 30 Julai 2015

Serene dari Singapura
Pasangan
Ekonomi
Menginap 3 malam di Jun 2015
Nice hotel with quality service
Near to MTR, good quality service and clean
The hotel is clean and convenience, near to MTR. There is shuttle bus straight to airport town check-in. The service standard is good (Thumbs up). My husband and myself like the hotel. It is clean, comfortable and nice. We will stay there again the next time.
Diulas 29 Julai 2015


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di hotel ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: