2015
Sangat Bagus 7.9
berdasarkan 5232 ulasan

Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Sangat Bagus



daripada 5232 ulasan
  • Kebersihan 8.0
  • Kemudahan 7.5
  • Lokasi 9.0
  • Keselesaan/Standard Bilik 7.8
  • Perkhidmatan 7.8
  • Berbaloi dengan harga 7.7
  • Makanan/Tempat Makan 6.8
Saring ikut
Ulasan sahih

Li dari Singapura
Keluarga dengan anak kecil
Menginap 2 malam di Jun 2014
Great stay and great location
located at the heart of mongkok, easily accessible to the night markets. Friendly and helpful staff. Fast check in and check out service.
comfortable and clean hotel. Staff are friendly.
Diulas 26 Jun 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

John dari Singapura
Pasangan
Menginap 4 malam di Jun 2014
good, convenient,
friendly, clean, quiet part of town,
everything ok.
Diulas 25 Jun 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Hui dari Singapura
Keluarga dengan anak kecil
Menginap 3 malam di Jun 2014
Unsatisfactory stay
Good Location. Reasonable price.
The overall experience was not a pleasant one. Firstly, we got insect bites after the first night stay. They looked like bed bugs bites. We placed the do not disturb sign outside as our baby needed to take her afternoon nap. In the end she got woken up as the hotel staff kept calling us on the phone and check when they can come in to clean the room. Lastly, we were told that we just need to inform them one hour in advance for airport shuttle arrangement. When we tried to make the arrangement in the morning with the concierge, we were told that arrangement was made too last minute as they need at least 3 hrs notice.
Diulas 25 Jun 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

lai dari Malaysia
Pasangan
Menginap 3 malam di Jun 2014
comfort and clean
clean, comfort bed, free wifi
comfort, clean , free wifi , and nice service
Diulas 25 Jun 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Mindy dari Singapura
Pasangan
Menginap 2 malam di Februari 2014
Enjoyed my stay
value for money
Diulas 25 Jun 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Cecille dari Filipina
Kumpulan
Menginap 2 malam di Jun 2014
Near shopping areas, major roads and MTR
Centrally located, high speed wifi and helpful staff
Very good accommodation with helpful staff and near shopping areas / MTR
Diulas 23 Jun 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Thien dari Vietnam
Pasangan
Menginap 2 malam di Julai 2013
room so small
clean, wifi ok, near mrt
Price is ok, room is small. near mrt
Diulas 23 Jun 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Hisashi dari Jepun
Pengembara bisnes
Menginap 2 malam di April 2014
Great location with friendly staff
Location, Staff performance, Cleanliness
The hotel locates right at the corner of Mongkok area where you can enjoy shopping late at night. Also there are many local restaurant near the hotel. You also can enjoy the training facilities at YMCA if you are the hotel guest.
Diulas 23 Jun 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

CHUA dari Singapura
Pengembara bisnes
Menginap 2 malam di Jun 2014
Awesome Locations with nearby shopping area
2mins walk to Yau Mei
Diulas 23 Jun 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?

Serena dari Kanada
Pasangan
Menginap 7 malam di Jun 2014
Very good value for money spent, excellent staff,
Staff , Location, breakfast
Enjoyable and will stay here whenever we visit HK.
Diulas 22 Jun 2014
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di hotel ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: