Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Bagus



daripada 5078 ulasan
  • Kebersihan 7.6
  • Kemudahan 6.8
  • Lokasi 8.4
  • Keselesaan/Standard Bilik 7.1
  • Layanan Kakitangan 7.1
  • Berbaloi dengan harga 7.4
  • Makanan/Tempat Makan 6.3
Saring ikut
Ulasan sahih

Tham dari Singapura
Pengembara solo
Standard
Menginap 3 malam di Julai 2015
Good location
Good location, near MTR. Alot of F&B cafe available.
Diulas 29 Julai 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Antonette dari Filipina
Pengembara solo
Standard
Menginap 3 malam di Julai 2015
Small room. Hotel close enough to Nathan Road.
Location, service
Good but not outstanding. I don't think they changed the beddings from when the last guest used it. I could still smell that customer's perfume on the pillows and blankets. When I asked them to change it, they did. Also for some reason the loo smelled like someone's stale sweat. Pluses include strong wifi connection, the handyphone they lent to you which I used a lot to help me find my way around the city, coffee/tea making set and fridge.
Diulas 28 Julai 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

HIMANSHU dari India
Pengembara bisnes
Deluxe
Menginap 6 malam di September 2013
Nice location
location, price, handy phone
good though small room and limited choice in breakfast
Diulas 25 Julai 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

VOON dari Malaysia
Pasangan
Standard
Menginap 4 malam di Julai 2015
poor service and incompatible with booking
booked a double bed room but I got 2 single bed room, ask for changing a room but ignored. Rude and poor service with slow checkout proccedure, only 1 cashier for checkout service and we took half an hour for it.
Diulas 24 Julai 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Wai dari Malaysia
Keluarga dengan anak remaja
Bilik Adjoining Standard
Menginap 3 malam di Julai 2015
Good location
Location, housekeeping staff, environment
It is fairly priced. Overall good though the room was small but it's fine because we were only in it at night. Location was great. Found a chunck of hair in one of the towels one day, gross, but other towels were fine.
Diulas 20 Julai 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

boon dari Malaysia
Pasangan
Standard
Menginap 4 malam di Julai 2015
Good.
Good location
good
Diulas 19 Julai 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Kim dari Singapura
Pasangan
Standard
Menginap 3 malam di Julai 2015
Will not recommended to friends
1) they provide free hand phone for free calls. That is very useful
Room looks dirty. Toilet is old with black patches, bath water while bathing almost flooded/choke, bed linen/quilt is like did not wash for months, very old dirty 2 persons staying but only one door key, request from staff, they said only have one key
Diulas 18 Julai 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Dennis dari Singapura
Pengembara solo
Standard
Menginap 2 malam di Julai 2015
Great Location, Clean Room
Convenient, Clean, Comfortable
This is my numerous stay at this hotel. So far, everything is okie except they need to improve on their check-out and customer services.
Diulas 14 Julai 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Avril dari Singapura
Pasangan
Standard
Menginap 2 malam di Julai 2015
Good Location and Comfortable Room
Location, Cleanliness, Politeness
Location was good, near to the mtr. Good dim sum places nearby the hotel. very convenient. Will stay in this hotel again.
Diulas 13 Julai 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?

Amy dari Amerika Syarikat
Pengembara solo
Standard
Menginap 2 malam di Julai 2015
Good hotel at a great spot
big room, great location, free smart phone use
The lobby was too crowded and too noisy.
Diulas 10 Julai 2015
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di hotel ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: