Komen terkini daripada pengunjung

Pilih Jenis Pengunjung
Bagus



daripada 5078 ulasan
  • Kebersihan 7.6
  • Kemudahan 6.8
  • Lokasi 8.4
  • Keselesaan/Standard Bilik 7.1
  • Perkhidmatan 7.1
  • Berbaloi dengan harga 7.4
  • Makanan/Tempat Makan 6.3
Saring ikut

Conganage dari Australia
Keluarga dengan anak kecil
Standard
Menginap satu malam di Mac 2016
Value for money
Small rooms, but tidy and clean. Good location for shopping, near the markets. check out too slow took 10+ mins.
Diulas 14 Mei 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Hui dari Singapura
Kumpulan
Standard
Menginap 4 malam di Mei 2016
Good location and useful smartphone
It is located at a convenient location. Though the room is small, you get used to it really fast. I also found the beds rather comfortable and the selection of TV channels good. Provision of the handy smart phone also facilitated travelling plans (the phone can be charged with an android charger). Shuttle bus service also facilitated transfers to the Kowloon MTR station since we travelled via the airport express.
Diulas 13 Mei 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Ma. dari Filipina
Pelancong solo
Standard
Menginap satu malam di Mei 2016
Budget Hotel
Nice location and great value for money.
Diulas 12 Mei 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

EDward dari Hong Kong
Pelancong solo
Standard
Menginap 2 malam di Mei 2016
Good for value
Nice & tidy room
Diulas 12 Mei 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Wee dari Singapura
Pasangan
Menginap 3 malam di Mei 2016
Small but good
The hotel is right next to the night markets with easy access from the YMT station. It is very small as expected from HK properties but decent enough with all the necessaries. The staff is helpful and acceded to many of our requests such as extra sheets.
Diulas 08 Mei 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Romualdo dari Filipina
Pasangan
Standard
Menginap 3 malam di April 2016
A
A
Diulas 07 Mei 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Nilobon dari Thailand
Pasangan
Standard
Menginap 2 malam di Mei 2016
more than I pay for
compact hotel but impressed. location worth for shopping, eating and travelling. i will go back to this hotel for next time.
Diulas 07 Mei 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

CHIN dari China
Pelancong bisnes
Standard
Menginap satu malam di Mei 2016
value for money convenient hotel
a small but conveniently located hotel suitable for visitors and budget business travellers. helpful staff and a free mobile phone provided for city use. a very good facility offered
Diulas 07 Mei 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

Chan dari Hong Kong
Pasangan
Standard
Menginap satu malam di Mei 2016
.
.
Diulas 06 Mei 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?

pimlada dari Thailand
Pasangan
Standard
Menginap 3 malam di April 2016
Staying for 3 nights for sightseeing in HK
I spend 3 nights with my boyfriend there, the location is nice. The room is quiet old, but overall it's satisfactory for what we pay. Okay for teenagers/backpackers who wouldn't mind small space but not suitable for a family who would like to have a weekend getaway
Diulas 06 Mei 2016
Adakah ulasan ini membantu anda?


1

Pilih program kesetiaan anda

Di bahagian atas halaman, klik PointsMAX dan anda dapat lihat pelbagai penerbangan popular dan program kesetiaan untuk dipilih.

2

Pilih bilik yang mempunyai mata

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Dapat sehingga 4900 mata

Setiap bilik yang layak akan menunjukkan mata yang anda akan terima untuk tempahan.

3

Masuk dan terima mata!

  • ID Keahlian Program
  • Saya tidak menginap di hotel ini. Saya membuat tempahan ini untuk orang lain.

Masukkan ID keahlian anda untuk program pilihan anda semasa membuat tempahan. Anda akan mendapat jumlah mata yang ditunjukkan semasa tempahan selepas anda mendaftar keluar. Mudah sahaja!

Mula di sini dan pilih program pilihan anda: